Alexandra og hestene er kommet til Florida

13-01-2018 13:07

Dressurrytter Alexandra Andresen fortæller Ridehesten om sin rejse med fire heste til Florida. Følg med her

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den norske dressurrytter Alexandra Andersen, hendes træner Anny Hilde Lindén og Alexandras fire dressurheste Dice, Empire B, Borencio og IPS Don Massimo er velankommet i Florida. I dag kommer hestene ud af karantænen. Alexandra fortæller her om rejsen:

"Vi rejste fra Norge mandag den 8. januar og overnattede i Nordtyskland, inden vi kørte til Guido Klattes ejendom i Lastrup. Her fik hestene store, dejlige bokse, hvor de slappede godt af og nød at gå i skridtmaskine.

Resten af rejsen til Florida var arrangeret af Klatte, og vi blev næste dag kørt til Schiphool Lufthavn i Amsterdam, hvor hestene fik 8 timers bokshvile, inden vi begyndte at læsse dem i containerne kl. 4. Der er plads til to heste i hver container, men jeg valgte at have to heste i hver container for at give dem bedre plads.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Kl. 6 gik vi ombord på flyet, og hestene blev lastet kl. 7, hvor vi fik lov til at gå ned og sørge for, at de havde det godt og kunne give dem vand og hø. Flyturen tog 9 timer, og hestene var rolige hele vejen.

Da vi landede, blev vi kørt til immigration, og hestene blev kørt til karentæne, så jeg fik ikke set, at de blev lastet af, eller hvordan karentænestalden så ud, men jeg glæder mig til, at jeg søndag skal tilbage til Miami og hente hestene."

Fredag aften har Alexandra, Anny Hilde og Alexandras mor nydt på stævnepladsen, hvor de har set kür. I morgen kan de hente hestene, der skal hos hos Mikala Münter på Bell Tower Farm i Welington.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen