Åbent byggeri på Slangerupgaard i morgen

17-05-2016 14:06

Når Slangerupgaard i morgen onsdag den 18. maj holder åbent byggeri-arrangementet med rejsegilde, er alle interesserede velkommen til at lægge vejen forbi

 

Copyright Ridehesten.com
Her ses under Ridehestens besøg fra venstre Trine Nielsen, Michael og Alex Buchardt Pedersen samt Anne Troensegaard. Hestene er Kipling og Litvinenko.

I morgen onsdag den 18. maj holder familien Buchardt Pedersen rejsegilde og åbent byggeri på det smukke, nybyggede ridecenter Slangerupgaard ved Haraldsted Sø på Midtsjælland.

Som mange læsere vil have erfaret i artiklen "En talentfabrik i pragtfulde rammer" i magasinet Ridehesten 12/2015, så er det her på Slangerupgaard, at dressurrytter Anne Troensegaard træner.

Udviklingen og ombygningnen på Slangerupgaard har grebet om sig, og det er Janus Haubroe fra Skibby HC, der er hovedentreprenør på projektet.

Alle interesserede er velkommen til åbent byggeri-arrangementet med rejsegilde på Slangerupgaard, Ejlstrupvej 140, 4100 Skibby, hvor der vil blive budt på en forfriskning. Det er muligt at se mere om arrangementet på Skibby HC's facebookside.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen