Cathrine Dufour øverst på sejrsskamlen(VIDEO)

28-04-2017 18:35

Der var spænding til det allersidste ved det internationale stævne i Hagen, hvor tre danske dressurryttere i dag har redet Grand Prix. Dannebro røg til tops efter en sikker sejr til Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag har Daniel Bachmann Andersen/Blue Hors Zack, Anders Dahl med Selten HW og Cathrine Dufour Atterupgaards Cassidy redet Grand Prix ved det internationale stævne Horses and Dreams i Hagen. 

Der var spænding til det sidste, hvor Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy e. Caprimond/Donnerhall(opdr. Atterupgård) red på banen, men på trods af et særdeles stærkt felt var ekvipagen ikke til at slå. Endnu engang viste de deres store evner på dressurbanen, og med hele 75,960% kunne ekvipagen høste førstepladsen, og dermed stille sig øverst på sejrsskamlen. Andenpladsen gik til tyske Anabel Balkenhol på Heuberger TSF med 75,380%, mens tredjepladsen også blev besat af en tysk rytter, nemlig Fabienne Lütkemeier med D´Agostino FRH med 75,220%.
På fjerdepladsen finder man spanske Severo Jurado López fra Helgstrand Dressage på Deep Impact 3 e. De Niro/Rubinstein I, der opnåede den flotte score af 73,800%.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Daniel Bachmann Andersen der i dag var på banen med Blue Hors Zack e. Rousseau/Jazz  endte på en 9.plads med 72,000%, mens Anders Dahl og Selten HW e. Sandro Hit/Hohenstein besatte 11. pladsen med 71,780%.

Desperados kommer ikke til start
Stævnet tiltrækker hvert år flere topnavne, og i år er bestemt heller ingen undtagelse, men ikke alle heste og ryttere kommer alligevel til start. Verdensranglistens nr. 2, Kristina Bröring-Sprehe og Desperados har trukket sig fra konkurrencen. Kristina og Desperados var tirsdag og onsdag til en træningsclinic i Warendorf, hvor Desperados på hjemvejen har fået en mindre skade efter at have ramt sig selv under transporten. For at reducere risikoen for yderligere skade, har Kristina Bröring-Sprehe valgt at trække ham fra konkurrencen i Hagen, og ekvipagen vil derfor først være at finde på konkurrencenbanen til maj ved CDI-stævnet i Munich.

Stævnet steames online på ClipMyHorse HER, mens start - og resultatlister vil kunne ses HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen