Fløjhingsten tilbage med World Cup sejr (video)

20-10-2018 15:31

Britt Carlsen

Avlshingsten Damsey FRH kom tilbage til MCH Messecenter Herning - ikke for at blive kåret, det blev klaret i 2009, men som partner for Helen Langehanenberg i World Cup-klassen - hvor de sejrede! Daniel er klar til at give gas i küren

Det blev til tysk sejr i World Cup Grand Prix præsenteret af Blue Hors ved World Cup Herning - avlshingsten Damsey FRH e. Dressage Royal blev udnævnt til fløjhingst i Dansk Varmblod ved kåringen netop i Herning tilbage i 2009, i dag var han tilbage med den internationale toprytter Helen Langehanenberg, og de to sejrede sikkert med 75,652% - Jeg er meget tilfreds, og glad for at være tilbage i Herning. Jeg mener jeg red mit livs ridt, tilbage i 2013 ved EM ovre på stadion, indleder den sympatiske tyske rytter. Det er første, men bestemt ikke sidste gang, hun er til start i Boxen, hun finder faciliteterne er super dejlige, med en god stemning i Boxen. Hun har haft heste med både i 3-stjernet Grand Prix og lille tur, og selvom det der ikke er blevet til sejr, har hun været meget tilfreds med hestenes præstationer. - Der er noget at bygge videre på, fortæller hun. 

Copyright Ridehesten.com
daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack.

Den svenske toprytter Tinne Vilhelmson Silfvén og erfarne Don Auriello kom ind på adenpladsen med 74,065% lige foran Daniel Bachmann Andersen som satsede på avlshingsten Blue Hors Zack e. Rousseau, det gav flere gange 8,5 og 9, men desværre også et par dyre fejl, som kostede ham sejren i dag, hvor de fik 73,826%. - Vi kommer  tilbage i morgen, glæd jer til vores flotte kür, sagde Daniel efter sit ridt. Hør ham fortælle i på Ridehesten Youtoube kanal. 

20-årige Victoria Vallentin fik sin World Cup debut i dag med et sikkert ridt på Ludwig der Sonnenkoenig. Sidste år debuterede de sammen internationale netop her ved World Cup Herning, i klasserne for U25-ryttere. - Det var fedt at ride i Boxen, og jeg nåede lige at mærke stemningen og huske at nyde det, da jer red, fortæller hun. Hun opnåede 70,978% og en 6. plads.

OL-rytter Anna Kasprzak fulgte lige efter med 70,804% på Rock Star. Anna blev mor til Ella i foråret, og hun har derfor ikke haft fokus på at ride stævner. Anna var af den grund godt tilfreds med sine points, men som hun siger, der er mere at hente. Der indløb nogle småfejl i dag, og så var dommerne langt fra enige om præstationen, som de så fra plads 4 til 9. 

Se resultatet af klassen HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen