HØJLUNDS MAYA

ID-nummer: 208333200809405
Alder: 11 år
Stangmål: 145 cm
Spring: L
Dressur: L
Military:
Skovtur:
Farve: Broget
Køn: Hoppe
Hestedata: Rideresultater, indekstal og meget mere
Prisniveau 30 - 50.000 DKK
Far: FF: FFF:
FFM:
FM: FMF:
FMM:
Mor: MF: MFF:
MFM:
MM: MMF:
MMM:
Stamtavlen er hentet ind automatisk fra SEGES, Heste

Muligheder

Udskriv
Tilføj favorit

Sælgers kommentarer

Super allround pony med fantastik personlighed sælges!

Højlunds Maya er en dejlig kat. 1 pony, med den skønneste personlighed. Hun er helt sin egne, og søger du din nye bedste ven er hun helt klart et kig værd. Maya er en 11-årig, smuk og utrolig sød og let omgængelig pony. Hun er rød-broget med en blis i panden og har de smukkeste træk.

Maya springer LB-højder til træning, og har kapacitet til meget mere. Hun har med sin tidligere ejer gået MB med placering. I dressur kan hun LB-øvelser, og har 3 gode gangarter. Vi har ikke stillet op i C-stævner sammen, grundet min manglende interesse, vi har dog redet en del D-stævner både i dressur, dog hovedsageligt i spring. Maya har et roligt sind, men er tændt når hun skal præstere. Hun er utrolig nem og man skaber hurtig et bånd med hende. I de 3 år vi har haft hende, har hun kun givet fantastiske oplevelser.

Maya elsker en god tur i skoven, med masser af spring og fart på. Jeg har også redet jagter på hende, hvor vi fuldførte. Maya elsker at blive nusset og hygget om, og kan godt lide at prøve nye ting. Hun kræver dog en rytter, der kan håndtere en frisk og fremadgående pony. Hun er nem i al håndtering, 100% trafiksikker og står stille under skoning, klipning, vask og går lige op i trailer. Hun er passet med alt og går med 4 sko.

Maya sælges grundet jeg er faldet for aldersgrænsen, og skal i gymnasium. Hun søger derfor et nyt og kærligt hjem med 100% forældreopbakning.

Pris:40.000kr.
Andrea Larsen (rytter)= 41669577
Søren Larsen (min far) = 22227795

Sælgers informationer

Navn: Andrea Larsen
Adresse: Maglehøj 78
Postnr.: 3520
By: Farum
Land: Danmark
E-mail: larsen.soren@gmail.com

Opstaldningsadresse

Postnr.: 3550
By: Slangerup
Land: Danmark