Lajgårdens Monique

Alder: 0 år
Stangmål: 170 cm
Race: Dansk Varmblod
Køn: Hoppe
Prisniveau 30 - 50.000 DKK
Far: Millennium FF: FFF:
FFM:
FM: FMF:
FMM:
Mor: Vemmetofte Benetton Pride DH MF: Benetton Dream MFF: Brentano II
MFM: e. Rotspon
MM: MMF: Stravinsky XX
MMM:

Muligheder

Udskriv
Tilføj favorit

Sælgers kommentarer

Dressurføl af virkelig spændende afstamning. Masser af forædlerblod og præstation. Monique er meget velgående i alle tre gangarter (se video) og bevæger sig med særdeles god takt, sving og balance.
Hun er ud af det aller bedste dressurblod, med fuldblod i 3. led. Et oplagt emne til både avl og sport. Hoppestammen er fra Stutteri Vemmetofte, gennemavlet med gode præstationer. Monique er charmerende, tillidsfuld og opvokset under de bedste forhold. Fodret korrekt og masser af motion.
Hendes far, Millennium, er i en alder af bare 10 år, far til over 50 kårede hingste. Han er en af nyere tids mest populære hingste med en helt enorm gennemslagskraft.
Morfar Benetton Dream vandt det tyske Bundeschampionat som 3-års med Anne Sophie Firebelkorn i sadlen, med tårnhøje karakterer, og i 2007 vandt han desuden 30-dages testen i Schlieckau. Hingsten er bla. avlsgodkendt i hannoveranerforbundet og i oldenburgerforbundet, og har avlet mange avlsgodkendte sønner. Han er i dag svensk ejet og har været startet i Grand prix. Benetton Dream er endvidere fra til Isabell Werths store håb, den skimlede hingst DSP Belantis.
I 3. led kommer fuldblodshingsten Stravinsky XX. Han gik også Grand Prix dressur og var en fantastisk velfungerende og ridelig fuldbold.
Pris idé: 50.000 kr.

Sælgers informationer

Firma: Lajgården og Hvenegaard | Vis på kort
Navn: Karina Josefsen & Jørgen Hvenegaard
Adresse: Lajgårdsvej 5
Postnr.: 6731
By: Tjæreborg
Land: Danmark
Mobil: 24240080 / 20472225
E-mail: karina.josefsen@gmail.com
Hjemmeside: www.j-hvenegaard.dk

Opstaldningsadresse

Postnr.: 6731
By: Tjæreborg
Land: Danmark

Flere salgsheste fra samme sælger