LASCO

ID-nummer: 29885
Alder: 20 år
Stangmål: 138 cm
Dressur: S
Farve: Rød
Køn: Vallak
Hestedata: Rideresultater, indekstal og meget mere
Prisniveau 50 - 75.000 DKK
Far: FF: FFF:
FFM:
FM: FMF:
FMM:
Mor: MF: MFF:
MFM:
MM: MMF:
MMM:
Stamtavlen er hentet ind automatisk fra SEGES, Heste

Muligheder

Udskriv
Tilføj favorit

Sælgers kommentarer

Fantastisk lærepony der sælges p.g.a at rytteren falder for aldersgrænsen.

Lasco har været A-pony med alle sine 3 ryttere siden han kom til Danmark for ca. 10 år siden. Med de første 2 ryttere har han været på landsholdet og med begge opnået individuelt sølv og guld for hold til NM. Med nuværende rytter har han været til DM 4 gange og alle 4 gange har han været i A-finalen. Ligeledes har han været til flere Ecco-Cup finaler, ligesom han også skal i år på Blue Hors.

Lasco er super nem i daglig omgang/træning, nem at transportere og så kigger han aldrig ude på stævnebanerne. Vi mener derfor også at han ville være den ideelle pony for en mindre rytter der har et stort ønske om at lære at ride dressur og starte ham i de mindre klasser efter 10 år i toppen af dansk ponydressursport. Han er en pony der er rigtig glad for at være til stævne og derfor synes vi at det ville være synd at sende ham på pension.

Lasco er frisk og sund, har aldrig haft sene eller ledskader og blev senest tjekket lige før DM af dyrlæge H.C. Mathiesen, Hørsholm Hestepraksis.

Prisen er KUN på grund af hans alder og det helt rigtige match vil blive foretrukket, da vi holder så meget af ham og kun ønsker ham det bedste.

Sælgers informationer

Navn: Mette Bruun Christensen
Adresse: Ravnsbjerggårdsvej 305
Postnr.: 3480
By: Fredensborg
Land: Danmark
Mobil: 20966096
E-mail: mettebruunc@gmail.com

Opstaldningsadresse

Postnr.: 3480
By: Fredensborg
Land: Danmark