Lotte's Lucky

ID-nummer: 246001H00121786
Alder: 8 år
Stangmål: 177 cm
Spring: L
Dressur: L
Military: L
Skovtur:
Farve: Skimmel
Race: Anden Varmblod
Køn: Vallak
Prisniveau 100 - 150.000 DKK
Far: Istinov FF: Ustinov FFF:
FFM:
FM: FMF:
FMM:
Mor: Donna XII MF: Don Frederico MFF:
MFM:
MM: MMF:
MMM:

Muligheder

Udskriv
Tilføj favorit

Sælgers kommentarer

Lotte’s Lucky
vallak, født 01.01.2012

F. Istinov FF. Ustinov
M. Donna XII MF. Don Frederico

Har ren springafstaming fra fars side. Far Istinov har resultater fra 140 cm klasser. Dressurafstaming fra mors side, morfar er den populære dressurhingst Don Frederico.

Gråskimmel vallak som måler 177 cm. Han er stor, men utrolig sød og mild, og elsker alle andre heste, katte, hunde og mennesker. Han nyder at få opmærksomhed, og vi vil gerne finde en ny ejer til ham, som kan bruge masser af tid sammen med ham.

Har startet 120 cm til stævne, går 140 cm hjemme. Startet LA i dressur. Har holdt stævnepause i et par sidste år, pga ejerens sygdom.

Lidt den langsom type, har gået rideskolehold også. Passer til en rutineret eller ikke-rutineret rytter, en rutineret rytter får ham hurtigt i stævneform i både spring og dressur. Han er børnevenlig, og kan rides af børn også. Han kan rides i skoven både alene og sammen med andre. Han er vant til at gå i en flok på fold. Smed, læsning osv. uden problemer.

Røntgenbilleder af benene findes fra 2019, ingen andre anmærkinger end forbenet dragtbrusk. Dette kan ikke mærkes i dagligdagen, men ved frost har han gået med silikone-såler. Han har god hovkvalitet og bliver ikke øm hvis han taber en sko.

Mulighed for at tage en fin, dressurbetonet föl/unghest i bytte

Sælgers informationer

Navn: Päivi Kärhä
Adresse: Bedervej 101
Postnr.: 8320
By: Mårslet
Land: Danmark
Telefon: +358405690345
E-mail: paivi.karha@elisanet.fi

Opstaldningsadresse

Postnr.: 8320
By: Mårslet
Land: Danmark