Musical Magic

Alder: 8 år
Stangmål: 148 cm
Spring: S
Køn: Hoppe
Prisniveau 250 - 500.000 DKK
Far: Musical Pursuit FF: FFF:
FFM:
FM: FMF:
FMM:
Mor: Moyglass Velvet MF: Pride of Toames MFF:
MFM:
MM: MMF:
MMM:

Muligheder

Udskriv
Tilføj favorit

Sælgers kommentarer

MUSICAL MAGIC
Musical Magic er en fantastisk ponni for de største klassene med alle kvaliteter for å gå hele veien. Hun har en veldig god mentalitet og positiv energi som gjør henne til en drøm å holde på med i hverdagen og ta med på stevner.

På sprangbanen er Maggie veldig ukomplisert, modig og har egen motor og energi. Hun jobber alltid for rytteren sin og går alltid i mål, uansett. Hun er veldig modig, og nøler ikke og blir ikke skremt hvis rytteren skulle gjøre en feil. Har aldri stoppet før.

Ponnien er veldig godt grunnridd og vandt med bom- og bakkearbeid. Gjør rene galloppbytter, og er alt i alt en veldig ryddig ponni som er veldig lærenem. Hun er også vandt med å gå mye på tur, og går like fint alene som med andre.

Dette er en positiv, ukomplisert og herlig ponni som passer for en rytter som ønsker å ri de største klassene, men som ikke har erfaringen fra før, da Maggie er en veldig ukomplisert ponni med alle kvaliteter for å lykkes. Hun er både forsiktig og modig, har egen motor og vil alltid på andre siden av hinderet. Har konkurrert feilfritt opp til 120, og vil absolutt gå 125/130 klasser i nær fremtid.

Hun er lett å måle inn, og er målt inn uten noen som helst problemer i Norge, Sverige og Irland. En veldig sunn og frisk hest som aldri har hatt treningsopphold eller vært skadet på noen som helst måte. Ponnien har en god stamtavle, ser veldig godt ut, har en god kropp egnet for sprang og er flott muskelsatt.

Maggie har blitt ridd av både gutter og jenter, og fungerer godt under begge. Står for tiden hos Parc Stables i Irland hvor hun blir ridd og trent under proffe forhold da hennes norske rytter har gått over på hest.

Selges for kun 35 000 euro, ca 260 000 DDK, ved rask avgjørelse, men prisen stiger i takt med utdannings- og utviklingsnivå. Ponnien står nå i Irland og det er derfor ingen importmoms innen EU.

Ved spørsmål, kontakt:
Gry Nålby tlf eller SMS 00 47 472 40 054
Vilde.thomassen@gmail.com eller gry.nalby@gmail.com

Sælgers informationer

Navn: Vilde Kristine Thomassen
Postnr.: 1622
By: Gressvik
Land: Norge
Mobil: 00 47 472 40 054
E-mail: vildetmt@gmail.com

Opstaldningsadresse

Postnr.: V20 VN95
By: Ennis
Land: Irland

Flere salgsheste fra samme sælger