Pompeii Pan

Alder: 8 år
Stangmål: 148 cm
Spring: M
Dressur: M
Military: M
Farve: Skimmel
Race: Welsh
Køn: Vallak
Prisniveau 100 - 175.000 DKK
Far: Pontiac-Pan RW 124 FF: FFF:
FFM:
FM: FMF:
FMM:
Mor: My Sunshine xx MF: Precocious xx MFF:
MFM:
MM: MMF:
MMM:

Muligheder

Udskriv
Tilføj favorit

Sælgers kommentarer

Söker du en mysig och fin ponny som har alla kvaliteter för att gå höga klasser i framtiden ?? Här finns en riktigt trevlig kvalitetsponny som är 7 år, valack, svenskfödd och med full historik. Han ägs av en duktig juniortjej som tävlat och ridit honom sista året, men som nu går över helt på häst. Tränad kontinuerligt för tränare Niclas Parmler och gjort flertalet starter upp till 1m med bra resultat. Han är väldigt otittig, lagom framåt, väldigt ärlig och hjälpsam på hinder. Han är välutbildad, okomplicerad och med egen motor utan att vara het, så passar även den mindre rutinerade ryttaren. Han är helt okomplicerad och väldigt snäll i alla hantering såsom att klippa, bada, sko, transportera och vid miljöombyte.
Vill du lägga lite tid på att ta en ponny själv vidare upp i klasserna är detta en fantastisk möjlighet då han har det han behöver och är väl förberedd med bra grundridning !

Frisk och sund ponny utan skadehistorik, besiktad UA v 42.

Vi söker ett bra hem till honom som kan ta vara på hans kvaliteter och utveckla denna fina ponny. Hör av er vid intresse för att veta mer, se filmer eller komma hit och provrida honom!
Han rids och visas just utanför Göteborg !

Sælgers informationer

Navn: Åsa Nyhus
Adresse: Hallens väg 12
Postnr.: 44196
By: Alingsås
Land: Sverige
Telefon: +46708281279
Mobil: +46708281279
E-mail: asa@nyhus.se

Opstaldningsadresse

Postnr.: 44196
By: Alingsås
Land: Sverige