Lykkehøjs Dominique

ID-nummer: 208333SP0806798
Alder: 11 år
Stangmål: 146 cm
Spring: Redet
Dressur: S
Farve: Rød
Race: Dansk Sportspony
Køn: Hoppe
Prisniveau 250 - 500.000 DKK
Far: Mellis Dornik FF: Dornik B FFF: Derano Gold
FFM: Dubary
FM: Mellis Japril FMF: Aratoss
FMM:
Mor: Monika MF: Cupkeshof MFF: Thriantas
MFM: Waalbeek's
MM: Atlanta MMF: Anjershof Rocky
MMM: Jatida

Muligheder

Udskriv
Tilføj favorit

Sælgers kommentarer

HELT UNIKT - Elitepony og A pony!

Dominique er en meget øvelses stærk pony, og hun er yderst arbejdsvillig , og hun giver altid en fantastisk ridetur. Hun er super smidig og rides for meget lette hjælpere. Hun er meget kærlig og knytter sig meget til sin rytter. Hun er sød i al håndtering, på stald og fold og er let at læsse både i trailer og lastbil. Vores datter har selv uddannet hende, og vi har haft hende i 4 1/2 år.
Dominique er ponyen, der kan gå stævner med det samme, eller hun vil være en fantastisk lærepony til rytteren, der har ambitioner om at lære de svære ponyøvelser og drømmer om at ride med i de høje klasser. Dominique elsker en tur i skoven.
Lykkehøjs Dominique opnår status som ELITEHOPPE på to afkom - Lykkehøjs Bodypaint, der vandt DSP 4 års championat med 92,6%, som er dansk ponyrekord for 4 års. Tidligere på året vandt han materialeprøven og står nu til rådighed i avlen.
og Lykkehøjs Primadonna som netop har opnået 876,5 point til sadel kåring. Endvidere har Dominique med sin egen ridekarriere opnået A-pony status i en alder af kun 11 år! Dominique er endvidere helsøster til Lykkehøjs Dream of Dornik, der lige har gået EM med 3 placeringer.

Dominique har lige startet LA1 til C-stævne efter kun en uges samarbejde med lillesøster - der er springrytter og de vandt klassen.

Her har du en helt enestående chance for at få en top konkurrencepony og samtidig muligheden for at avle på hendes fantastiske gener, der allerede har vist, at hun avler absolut topafkom.

Dominique er selvfølgelig passet med alt og er ren i fuld røntgen og har ingen sygehistorik. Dominique er svensk målt, så hun kan gå stævner i Sverige.

https://m.youtube.com/watch?v=FWSgG0rxpvA

Yderligere video kan fremsendes ved interesse. Ring på 20275775. Dominique sælges kun til rette hjem og match!

Sælgers informationer

Navn: Henrietta Løwe Skjold
Adresse: Jonstrupvej 148
Postnr.: 2750
By: Ballerup
Land: Danmark
Telefon: 20275775
Mobil: 20275775
E-mail: henrietta@jatrykluft.dk

Opstaldningsadresse

Postnr.: 2750
By: Ballerup
Land: Danmark