Tynagh Lady

Alder: 10 år
Stangmål: 148 cm
Spring: S
Dressur: L
Military: L
Farve: Rød
Køn: Hoppe
Prisniveau 500 - 1.000.000 DKK
Far: Moores Clover FF: Clover Hill FFF: Golden Beaker
FFM: Mare by Tara
FM: Beautiful Lily FMF: Golden Cliff
FMM: Liswilliam Wood
Mor: MF: Douglas VDL MFF: Darco
MFM: Fiona M
MM: MMF:
MMM:

Muligheder

Udskriv
Tilføj favorit

Sælgers kommentarer

TYNAGH LADY
En ekstremt god ponni med ubegrenset kapasitet, perfekt for deg som vil på landslag og satse mot EM 2020 eller senere. En ponni meen kapasitet helt opp til 140-klasser.

Lady er en 10 år gammel irsk sportsponni med en fantastisk sprangteknikk. Gir en usedvanlig god ridefølelse og tar alltid rytteren i mål. Lady er en ponni med erfaring i de aller største klassene på internasjonale arenaer og stevner som Drammen Springtour, Baltic Cup og Longines Global Future Champions på Tops International Arena samt nasjonale mesterskap.

Lady er ekstremt modig samtidig som hun har et klokt hode. Hun stopper aldri, blir ikke redd, er forsiktig med beina og har god margin til bommene. En no-brainer som alltid går inn på banen og fullfører arbeidsoppgavene sine med glans. Lady har en stor, rund og effektiv galopp som egner seg i omhoppninger. Hun er lett å styre på hinder selv med kort ridevei.

På bakken er Lady veldig korrekt, har skuldrene på plass og er rett i kroppen. Når det er sagt, krever hun at rytteren er teknisk god og tør å sitte med sjenkel rundt. Dette gjelder også på sprangbanen.

Lady er en ponni som også kan bære en lang rytter, og er tidligere ridd av både gutter og jenter. Lady har ikke vært skadet og har alltid vært sunn og frisk. Hun er meget flott i kroppen, og har en eksemplarisk stamtavle, og har derfor også en verdi som avlshoppe. Fin på tur både alene og med andre hester.

Lady kom til oss mars 2018 da vår forrige ponni måtte ha pause grunnet skade. Allerede i juni, 3 måneder senere, konkurrerte Lady 130 med en relativt uerfaren rytter i de høye klassene. Etter totalt kun 5 måneder tok Lady sølv i NM, og etter 8 måneder 3 plass 130 ponni Grand Prix under Baltic Cup finalen i Vilhelmsborg etter to feilfrie runder. Lady har hevdet seg blandt noen av Europas beste ponnier både i Baltic og i NM. Ellers har Lady gjevnt over levert gode runder, og alltid kommet i mål. Lady er en ponni som gir en selvtillitsboost til rytteren da hun alltid vil på andre siden av hinderet og aldri stopper. Da rytteren falt for aldersgrensen kun 9 måneder etter Lady kom til oss hadde ikke ekvipasjen tid til å nå sitt fulle potensiale. Vi håper Lady kan komme til en rytter som kan ta henne videre.

Lady er en makset kat 1 ponni, som er sluttmål i Norge, Sverige, Irland, og hun ble også målt i England mars 2019. Lady er veldig snill og kontaktsøkende i omgang, ukomplisert ved hovslager, grei å laste på bil og henger, står fint på transport og slår seg til ro på stevneplassen.

Ponnien står for tiden oppstallet hos Parc Stables i Irland og blir trent av en 13 år gammel gutt som vist på den første videoen. Ponnien er i topp konkurranseform og er klar for store stevner som EM 2020 med rett rytter. Siden ponnien er oppstallet i Irland blir det ingen importmoms ved salg innen EU.
Pris: 75 000 € - ca 560 000 DDK
Ved spørsmål, kontakt:
Gry Nålby tlf eller SMS 00 47 472 40 054
vildetmt@gmail.com eller gry.nalby@gmail.com

Flere videoer på Instagram under @vilde.thomassen, se #tynaghlady

Sælgers informationer

Navn: Vilde Kristine Thomassen
Postnr.: 1622
By: Gressvik
Land: Norge
Mobil: 00 47 472 40 054
E-mail: vildetmt@gmail.com

Opstaldningsadresse

Postnr.: V95 VN20
By: Ennis
Land: Irland

Flere salgsheste fra samme sælger