Kalender

Ingen skal gå glip af et spændende arrangement

Dét er målet med Ridehestens kalender, som giver dig et overblik over de mange begivenheder, der finder sted i hestekredse.
Du kan søge efter et arrangement i din region eller i en bestemt kategori – og du, din klub og dit avlsforbund kan også indrykke egne begivenheder.

Søgning

Ridehesten fotograferer til stede

Geografi

Type

25. marts

Hestewebinar

Type: Seminar
Sted: Online
Geografi: Midtjylland

Læs mere

Efter stor succes med vores sidste hestewebinar afholder Velas HesteTeam nu endnu et hestewebinar. Webinaret kommer omkring følgende tre emner: Valg af selskabsform, økonomi for dit hestehold og gennemgang af din nye ejendom før du køber.

Vil du have bedre styr på, hvilken virksomhedsform der er bedst for dig og dit hestehold og hvordan du opnår en bedre økonomisk situation? Så hør med, når Velas afholder endnu et hestewebinar.

På webinaret vil du også få gode råd om, hvordan du laver en gennemgang af din nye ejendom og sikrer, at du har styr på lovlighed af bygninger og udviklingsmuligheder.

Program
1. Valg af virksomhedsform
Af Morten Semma Skytte, advokat i Prolex Advokaterne

Enkeltmandsvirksomhed, Interessentskab (I/S) eller Kapitalselskab (ApS og A/S) - hvad skal man vælge?
2. Økonomi i bedriften
Af Winnie Rodam, økonomikonsulent i Velas

Skattemæssigt om hobbyvirksomhed
Planlægning samt budgettering
Professionel drift og opfølgning
3. Gennemgang af din nye ejendom FØR du køber
Af Anja Juul Freudendal, faglig chefkonsulent i Velas

Lovligheden af bygninger
Pladsforhold
Bygningernes generelle stand
Udviklingsmulighederne


Praktisk information
Grundet Covid-19 afholder vi det som et webinar, hvor du får indlæggene direkte på din computer. På den måde sikrer vi på bedste vis at passe på hinanden.

Webinaret sendes live på Microsoft Teams med mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Op til webinaret vil du modtage et link pr. mail, som du kan tilgå fra din computer.