13 nye træner- og beriderelever

01-07-2015 15:10

I fredags var der optagelse til Træner-/berider-uddannelsen, og ud af 20 aspiranter kom 13 gennem nåleøjet

Copyright Ridehesten.com

De 13 nye aspiranter til Træner-/berider-uddannelsen er Lecia Remmevad, Ditte Stærk Just, Maiken Grundt Vrist Rønn, Maria Michelle Hansen, Stine Klausholt, Sophie Wilson, Camilla Lund-Pedersen, Pia Rosenstand Bak Thomsen, Marianne Alexandersen Poulsen, Henriette Dina Andersen, Marco Albert Jensen, Josephine S. Knudsen og Amalie W. Andreasen. I januar var der syv til optagelsesprøve, og her bestod Michelle Snoghøj Mathiesen, Line Kjær Nielsen, Laura Kristine Thorup og Maja Johansen Spøhr. Hermed er i alt 17 elever klar til at starte på læresteder 1. august.

Optagelsesprøven består af rideprøver og en evaluerende samtale. Aspiranten skal til rideprøverne springe på egen hest, samt ride dressur på egen hest med hestebytte. Springbanen består af 7-9 forhindringer på maks. 100 cm, hvilket svarer til LC for hest. Efter endt rideprøve har censorerne Niels Henrik Christensen og Nikolai Kowalski en evaluerende samtale med hver enkelt aspirant.

For at bestå optagelsesprøven skal eleven have en god basisopstilling i både spring og dressur og have en god motorik og balance på hesten. Eleven skal være adræt og i god fysisk form samt have en god fornemmelse for hesten. Består eleven optagelsesprøven, kan aspiranten søge læreplads på et af de godkendte læresteder.

/DRF.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen