226.000 dollars var på højkant

19-03-2023 16:29

Annika Knudsen Lorentsen

Ved denne weekends internationale stævne i Wellington, Florida, sikrede amerikanske Kent Farrington sig sejren i den 4-stjernede Grand Prix-klasse, hvor der var hele 226.000 dollars på højkant. Til start var også danske Cecilie Tofte

Copyright Ridehesten.com
Kent Farrington over forhindringen med klassens sponsor, Horseware Ireland. Foto: Sportfot
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der var meget at ride om i gårsdagens 4-stjernede Grand Prix-klasse ved det 4-stjernede internationale stævne hos Wellington International i Florida, USA. 

Sejren gik til amerikanske Kent Farrington, som flere gange er set i mesterskabssammenhænge for USA. Han red den 9-årige hoppe Toulayna, som i Grand Prix-klassen prøvede kræfter med sin hidtil sværeste konkurrence. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det er den absolut største bane, hun har sprunget. Jeg har store forhåbninger til denne hest. Hun er hurtig, forsigtig og alt, hvad jeg kan i en springhest, forklarer Farrington. 

Til start i klassen var også danske Cecilie Tofte, som de seneste uger har været til start i det amerikanske flere gange. Hun fik dog to nedslag i Grand Prix-klassen, men er tidligere op ugen blevet placeret på en flot femteplads i en 140 cm-klasse. 

Se det amerikanske vinderridt nedenfor. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen