Amerikaner rider 5-stjernet military på dansk hest

03-05-2021 12:12

Annika Knudsen Lorentsen

I weekenden var amerikanske Lauren Nicholson og den danskopdrættede Paramount Importance til start ved den 5-stjernede internationale militarystævne i Kentucky i USA, og det var endnu et stævne i rækken af internationale starter for ekvipagen

Copyright Ridehesten.com
Paramount Importance sammen med Ludwig Svennerstal. Foto: Shutterstock
Nyheden fortsætter efter annoncen

Paramount Importance e. Pasco/Louis er en dansk opdrættet holstener-vallak, som er opdrættet af Bent Burrow tilbage i 2007. 

Den i dag 14-årige vallak har haft stor succes på de internationale militarybaner, og senest var han til start ved de prestigefyldte 5-stjernede stævne i Kentucky, USA for et par uger siden. 

Her blev han redet af Lauren Nicholson, som siden starten af 2018 har startet forskellige internationale stævner i sadlen på den grå vallak. Blandt deres resultater kan nævnes en tredjeplads i 3-stjernet i Ocala-Reddick i Florida i 2018 og en 8. plads i 5-stjernet på Lexington Park i slutningen af 2020. 

Ved stævnet gennemførte ekvipagen alle discipliner, men på grund af nogle fejl i terrænet, blev det dog ikke til en topplacering ved dette stævne. Se resultatet her.

Nyheden fortsætter efter annoncen

EM-sølv med svensk rytter
Tidligere er Paramount Importance blevet redet af svenske Ludwig Svennerstal, og parrets sidste start var i polske Strzegom i forbindelse med EM i 2017, hvor de var en del af det sølvvindende svenske hold.

Før det havde parret blandt andet deltaget i Nations Cups, og opnået en række flotte resultater op til 3-stjernet niveau. 

Paramount Importance internationale karriere startede i 2013 under britiske Oliver Smith.

I Instagram-opslaget HER kan du se Lauren og Paramount Importance til stævnet i Kentucky. 

Læs også

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen