B-stævne hos Helgstrand godt i gang

03-02-2023 22:58

Trine Askjær-Jørgensen

Weekendens store landsstævne hos Helgstrand Event er nu skudt godt i gang, og på førstedagen stod netop ryttere fra Helgstrand øverst på podiet i de to højeste klasser

Copyright Ridehesten.com
Sophie Wilson med Lomus Maxima. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Så er der taget hul på weekendens store landsstævne hos Helgstrand Event i Vodskov. Fredagen startede ud med en LA1-klasse på C-stævne-niveau og blev efterfulgt af B-stævneklasserne MB2 og Intermediaire II.

Ved weekendens stævne er rigtig mange spændende ekvipager til start; de tæller både topryttere, Instagram-influencere og ung heste, der debuterer på nyt niveau.

Helgstrand-ryttere øverst på podiet
I dagens MB2-klasse gik to ud af tre placeringer til den samme rytter, nemlig Sophie Wilson, der arbejder hos Helgstrand Dressage. Med 68,947% tog hun sejren sammen med 9-årige Just 4U e.  All at Once/ Stedinger, og med 8-årige Lomus Maxima e. Blue Hors Zee Me Blue/ Milan (opdr. Lo Breiding) blev det til en tredjeplads og 66,886%. Indimellem hendes to placeringer kom Hanne Suhr Jøns og den 7-årige brune hoppe Vesper e. Vincent Maranello/ Stedinger (opdr. Hanne og Morten Jøns), som red til 67,939%.

Klassens resultat.

Copyright Ridehesten.com
Marianne Helgstrand og Elverhøjs Raccolto. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

I dagens sidste klasse, Intermediaire II, stod endnu en Helgstrand-rytter øverst på podiet, nemlig navnkundige Marianne Helgstrand, som med den tidligere UVM-deltager, nu 9-årige Elverhøjs Raccolto e. Sezuan/ Sandro Hit (opdr. Berith Nielsen) red til 72,500%, i hvad der var hestens debut på dette niveau.

Nyheden fortsætter efter annoncen

På andenpladsen kom erfarne Sanne Henningsen med Atterupgaards Berlucchi e. Belissimo M/ Caprimond E.H. (opdr. Atterupgaard), som red til 69,912%. 

Tredjepladsen gik til den populære Instagram-influencer og professionelle rytter, svenske Carl Hedin, der med den mørkebrune vallak på ni år, Davalerian e. Dante Weltino Old/ Vivaldi red til 69,693%. Lige udenfor placeringsrækken på femtepladsen kom Carl med sin anden tophest, Van der Veen e. Vitalis/ Fidermark.

Fjerdepladsen tog den unge Blue Hors-rytter Sophia Ludvigsen sig af sammen med Blue Hors Quintana e. Quantensprung/ Desperados, som gik til 69,035%.

Klassens resultat.

Stævnets start- og resultatlister.

Copyright Ridehesten.com
Carl Hedin og Davalerian. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

I morgen lørdag er Ridehestens fotograf til stede ved stævnet, så er du til start der, har du mulighed for at få et flot billede af dig og din hest.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen