Benedikte og Emil sejrede

01-02-2015 17:13

De nye DRF-mester i springning indendørs for henholdsvis juniorer og ungryttere er i dag blevet fundet ved landsstævnet på Vilhelmsborg

Dagen startede med Silver Tour Akkumulator (125 cm), som blev vundet af Sofie Smed Thomsen på Royal e. Royalstar/Graf Grannus.

Herefter gjaldt det Silver Tour Gruppespringning (130 cm), hvor Mathias Nørheden Johansen på Nørheden's Agina Light e. Lucky Light/Alibi snuppede sejren.

Gold Tour (140 cm) blev vundet af Josephine Bøgh på Van Dejk e. Verdi/Emilion.

Så var tiden kommet til juniorernes finaleklasse i DRF-mesterskabet i springning indendørs, og her var det Benedikte Rie Truelsen på Qunnie, der snuppede sejren, foran Clara Hallundbæk på Quimono De La Roque e. Kannan/Quick Star på andenpladsen og Christina Nielsen på Couleur Queen e. Couleur Rouge/Pilot på tredjepladsen.

Det samlede resultat i DRF-mesterskabet for juniorer blev som følger:
1. Benedikte Rie Truelsen på Qunnie
2. Christina Nielsen på Couleur Queen
3. Mathilde Nødskov Aguirre på Flying Cavalina

Dagen og stævnet sluttede af med finaleklassen for ungrytterne, hvor det blev Stephanie Jørgensen på Spindborg's Luxsus e. Louvre S/Come Back II, der vandt, mens anden- og tredjepladsen gik til henholdsvis Janne Bach Falkenberg på Atlantis B e. Karioka Del Follee/Landaris og Emile Louis Hartmann på Caddie R.

Det samlede resultat i DRF-mesterskabet for ungryttere blev som følger:
1. Emil Hallundbæk på Uno's Safier 
2. 
Martin Mose Knudsen på Candy K
3. Camilla Fliedner Ernst på Rivaro

Se flere resultater HER.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner