Blue Hors Victor vinder dressurchampionat for 5-års heste

05-09-2021 13:01

Christine Krogh Frausing
Skribent

Ulrik Falbe-Hansen og Vallaken Blue Hors Victor, vandt dressurchampionatet for 5-års heste på Vilhelmsborg. To Helgstrandryttere satte sig på anden og tredjepladsen, med hestene Fire Dream og Hussmanns Topgun

 

Nyheden fortsætter efter annoncen

På Vilhelmsborg har 5-års hestene været på banen i Pavo og DRF's dressurchampionat. Solen skinner over hele Vilhelmsborg, hvor der afholdes eliteskue, championater og landsstævne på samme tid.

Til start i klassen var 28 fine 5-års heste, der red til flotte høje point. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det blev Ulrik Falbe-Hansen med hesten Blue Hors Victor e. Vivaldi / Stedinger (opdr. Gerd Janssen), som scorede 90,200%, der løb med sejren i denne indledende runde. Hesten fik, som højeste karakter, 9,5 for skridten. Hesten blev derudover belønnet med 8,6 for trav, 8,8 for galop, 9,2 for ridelighed og 9,0 for kapacitet.

Copyright Ridehesten.com
Frederikke Skelmose Lundgren og Fire Dream. Foto: Ridehesten / Mie Thorup Poulsen

Andenpladsen gik til hesten Fire Dream e. For Romance I / Desperados (opdr. Gerrit Wittmeyer) med Frederikke Lundgren Skelmose i sadlen. Hesten fik som højeste karakter 9,2 for trav. Dommerene lagde meget vægt på, at hesten travede meget taktfast, og med virkeligt god aktion. De nævnte desuden at det bliver en god hest for fremtiden. 

Tredjepladsen går til Hussmanns Topgun e. Totilas / Belissimo (opdr. Stald Hussmanns). I sadlen var Betina Jæger Jensen. Højest givet karakter ved denne hest var 9,0, og denne karakter fik hesten for både galop og ridelighed.

Copyright Ridehesten.com
Betina Jæger Jensen og Hussmanns Topgun Foto: Ridehesten / Mie Thorup Poulsen
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen