Brogaarden investerer i Miljøfoder

02-07-2015 14:26

Brogaarden korn- og foderstoffer Aps. og Miljøfoder A/S er blevet enige om en investeringsaftale, der betyder, at Brogaarden indskyder kapital i Miljøfoder og dermed tegner 25 % af ejerskabet i selskabet

Copyright Ridehesten.com

Miljøfoder A/S driver i dag detailbutikker i Viborg og Ikast og er de senere år også blevet kendt for deres hestefoderserie HorseLux, der forhandles af 52 butikker over fordelt over hele landet.

Karsten Bank, direktør i Miljøfoder, siger om aftalen: ”Vi driver i dag en moderne detailvirksomhed med stærk lokal forankring omkring Viborg og Ikast. Vi har haft Brogaarden som leverandør i mere end 20 år og kender firmaet som en faglig stærk og professionel leverandør, og som en leverandør, der over en lang årrække har opbygget et stærkt brand baseret på rådgivning, kvalitet og seriøsitet. Vi har en række muligheder for at udnytte hinandens kompetencer og finde synergier i det kommende samarbejde”.

Brogaarden stiftede i 2012 selskabet Brogaarden AB som et 100 % ejet svensk datterselskab med henblik på, at opbygge et netværk af forhandlere i Sverige. Fra efteråret vil Brogaardens forhandlere i Sverige kunne bestille HorseLux serien fra Brogaardens lager.

”Med investeringen i Miljøfoder A/S får vi mulighed for, at tilbyde vores forhandlere i Sverige adgang til HorseLux foderserien, som i løbet af kort tid vil kunne bestilles sammen med Brogaardens øvrige sortiment. HorseLux henvender sig til en anden målgruppe end de produkter vi fokuserer på, men vores forhandlere skal i deres butikker kunne tilgodese alle kunders behov. Vi kan derfor tilbyde bredere sortiment til vores forhandlerne, som dermed kan få mere fleksible og blandede leverancer, hvilket er med til at sikre køberne af begge brands ”friskere varer på hylderne””, siger Brogaardens salgsdirektør Rolf Momberg.

Foruden Brogaardens svenske forhandlere, vil også Miljøfoder og Brogaardens fælles forhandlere øst for Storebælt fra efteråret kunne bestille HorseLux foderserien til levering fra Brogaardens lager sammen med Brogaardens øvrige sortiment.

Kilde: pressemeddelelse

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen