Byg et solidt hestehegn

01-06-2022 18:42

Når du sætter nyt hegn på din hestefold, prioriterer du sikkert, at det skal være enkelt at sætte op, være solidt og ikke mindst sikkert. Fast Fence har skræddersyet en løsning

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Da indehaver af Ven-Po A/S, Flemming Vith Hansen, for seks år siden ikke kunne finde et produkt, der levede op til hans krav til et enkelt og holdbart hegn, gik han selv i gang med at lave det.

Tanken bag er – ligesom med lego – at man selv skal kunne lave lige det hegn, man ønsker, og med få produkter, som har multi-funktion, så man ikke skal stå med en masse forskelligt værktøj til opsætning. En hammer til isætning af stolperne, og så er resten en værktøjsfri løsning. Derved sparer du investeringen og tiden til pæleboremaskinen, pælespaden, skovlen til at fylde jord ned ved træstolpen, noget at stampe jorden fast ved pælen, skruemaskinen til isolatorer. Da minutprisen på en mand i marken er 4 kr. pr. minut, så kan skiftet til nyt system hurtigt tjenes hjem igen, fortæller Flemming Vith Hansen og fortsætter:

– Yderlige fordele er, at Fast Fence-hegnet hurtigt kan nedtages ved klipning af læbælter mm. samt opsættes igen efter klip. Hegnet kan også nemt genbruges på en anden placering. Fast Fence-stolperne efterlader ikke huller, som skal fyldes op med jord, for husdyr eller vildt ikke knækker et ben i hullerne.

Copyright Ridehesten.com

Der blev lavet flere prototyper, indtil firmaet i dag står med et gennemtestet produkt, der både er solidt og lever op til gældende sikkerhedsmæssige krav. Systemet og komponenterne har Ven-Po A/S i dag opnået patent på både hjemme i Danmark og ude i den store verden.

Nyheden fortsætter efter annoncen

En af produktets unikke egenskaber er, at du kun behøver meget lidt værktøj og ganske få produkter for at kunne sammensætte og bygge et hegn, som du ønsker det. Nemt og enkelt, slår han fast.

Produkterne til Fast Fence-hegnet er helt enkelt varmegalvaniserede stolper i 1” stål, og trådholderne er fremstillet af genbrugsplast. Holderne kan benyttes til aluminiunstråd, ståltråd, nylontråd med ledere og belagt tråd op til 6,0 mm tykkelse.

Mulighederne er mangfoldige: Hingstehegn med to tråde monteret på en stolpe i center,  dobbelt tråd på en stolpe, ulvehegn med en vandret liggende stolpe ud fra hegnet. Kun fantasien sætter grænsen.

Vi hjælper dig gerne med at se muligheder i, hvordan du kan bruge vores produkter, og er du i tvivl om, hvordan det sættes op, eller vil du gerne se det live først, så er du altid velkommen til at kontakte os, og få en aftale i stand, fortæller Flemming Vith Hansen.

Læs også

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing