Caroline Rehoff: – Det er et hyggeligt stævne (video)

22-05-2022 12:10

Annika Knudsen Lorentsen

20-årige Caroline Rehoff Pedersen har fire heste med til stævnet i Uggerhalne, og hun fortæller, at det har været et godt stævne, og at det er dejligt at ride hjemme i Danmark

Copyright Ridehesten.com
Caroline Rehoff Pedersen med Chaccieny. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Med sig til Uggerhalne har Caroline Rehoff Pedersen taget sine fire heste, 13-årige Chaccieny e. Chacco-Blue/ Caretano Z, 11-årige Calvin 115 e. Castelan/ Colman, 8-årige Søndervangs Unikum og 7-årige Lerskovs Balouna e. Balou du Rouet/ Carano, og hun er til start i både de 3- og 2-stjernede klasser, samt U25-klasserne. 

– Det er altid fedt, der er mange mennesker man kender har, det er et hyggeligt stævne og et social stævne, indleder Caroline, som i videoen nedenfor fortæller mere om hvordan det er gået og hvad hendes kommende stævneplaner er. 

Fornyligt begyndte Caroline at træne ved Lars Bak Andersen, som jo er bosat i Tyskland, og det er også netop hos Lars, at hun har fået hesten Calvin, som hun de sidste måneder har haft stor succes med. 

– Jeg er jo begyndt at ride ved Lars og det er jeg rigtig glad for. Det er ofte på vej til stævne, hvor vi alligevel kommer vejen forbi ham, at jeg er dernede og træne. Så kører jeget par dage før, og træner ved ham inden vi køre videre, forklarer Caroline. 

Copyright Ridehesten.com
Caroline Rehoff Pedersen med Calvin. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

I dag har Caroline redet den 145 cm-høje 2-stjernede Grand Prix, og så er hun på startlisten til den 3-stjernede 150 cm høje Grand Prix som starter kl. 14.00. 

Start- og resultatlister fra stævnet. 

Copyright Ridehesten.com
Caroline Rehoff Pedersen med Chaccieny. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen