Championats kvalifikation i Sportsrideklubben Bogø

09-08-2015 21:00

Stine Gertsen

I dag blev der redet Holdmesterskab i dressur og kvalifikation i Dansk Rideforbund’s Championater for Ungheste i dressur. Dette foregik i region 7 på Sportsrideklubben Bogø

Der var 32 ekvipager til start ved dagens kvalifikation for 4-års. Her sejrede Freestyler med Laila Wittendorff Petersen i sadlen, med en samlet karakter på 8.720. Ekvipagen opnåede blandt andet 8,9 for traven og 9,0 for galop og kapacitet. To heste sluttede begge med i alt 8.500. Dette var Kamars Don Noir Hit e. Blue Hors Don Romantic/De Noir, redet af Morten Petersen og Rockson e. Blue Hors Rockefeller/Sorento, redet af Anne Sofie Aaen.

I 5-års klassen sejrede Kipling e. Hofrat/Hohenstein, redet af Anne Troensegaard. Den velgående hingst blev blandt andet belønnet med karaktererne 8,8 for traven og 8,6 i ridelighed, hvilket i alt blev til 8.440. På andenpladsen fulgte Filius Fidentius e. Fürstenball/Andiamo, som blev redet af Ditte Himmelstrup Madsen. Ekvipagen opnåede i alt 8.380.

Dorthe Sjøbeck Hoeck sejrede i 6-års kvalifikationen på Simply Red e. Sixten Langholt/Milan med et samlet resultat på 8.220. Det blev blandt andet til 8,2 for traven og 8,3 i kapacitet. Sanne Glargaard på Habanero e. Onassis/Heslegård’s Rubin placerede sig på andenpladsen med blandt andet 8,3 for skridt og 8,0 for ridelighed.

Under arrangementet blev der også afviklet holdmesterskab. Her løb Dalumgård Rideklub’s hold med sejren. Holdet var bestående af:

 

Iben Østergaard på Damian-M e. Jazz/Olimpic Ferro

Caroline Hartmann på Broholms Don Sure e. Blue Hors Don Schufro/Future

Emma Tubæk Nielsen på Grønskovlund’s Aslack e. Akinos/Loran

Kathrine Milling Jessen på Robin e. Blue Hors Leredo/Diamond

 

Andenpladsen gik til Thorup Sportsrideklub, mens tredjepladsen gik til Nørre Åby Rideklub.

Links

Billeder fra stævnet kan ses her på siden fra på tirsdag.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen