D'Avie skal debutere i Grand Prix i næste uge

26-06-2020 09:38

Når Hjallerup Rideklub i næste uge afholder landsstævne i dressur, er der masser af spændende danske ekvipager med comeback eller debut. Den 8-årige avlshingst D'Avie går sin første Grand Prix sammen med sin ejer og ny rytter Andreas Helgstrand 

Copyright Ridehesten.com
D'Avie og Severo Jurado i en clinic ved hingsrekåringen i Herning 2020. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Klasserne er fyldt op til næste uges landsstævne i dressur i Hjallerup Rideklub, hvor de danske dressurryttere rigtigt kan få taget fat på udendørssæsonen efter et corona-forår helt uden ridestævner. Corona-tiden er ikke ovre, og det betyder, at B-stævnet i Hjallerup desværre ikke er åbent for publikum.

Første konkurrencedag er torsdag den 2. juli, hvor Intermediaire I bl.a. byder på Kenneth Damgaard og Placido Domingo og Nana Christine Christiansen med May-Day Graftebjerg, der er to nye ekvipager.

Startlisten til aftenens Grand Prix er spækket med  spændende ekvipager og blandt dem er stærke profiler som Agnete Kirk Thinggaard med Atterupgaards Orthilia og Blue Hors Zatchmo, Marianne Helgstrand med Super Mario såvel som Lollipop, ligesom Andreas Helgstrand er til start på to heste, nemlig D'Avie og Fiontini.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er første gang, at Andreas Helgstrand starter på de to heste, som hans tidligere ansatte, Severo Jurado, har redet igennem flere år. For den 8-årige hannoveranerhingst D'Avie e. Don Juan de Hus/ Londonderry (opdr. Dorothee Heitmüller) gælder det, at det er hans Grand Prix-debut.

Blandt debutanterne i Grand Prix er også centerleder i Hjallerup Rideklub, Anders Vestergaard Carlsen, der tidligere på året har debuteret hesten Gravgaard's San Anthony i Prix St. George og Intermediaire I, og nu gælder det så Grand Prix.

Startlister ved B-stævnet i Hjallerup.

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen