Daniel Bachmann til Saab Top 10

13-11-2018 12:57

Daniel Bachmann Andersen har haft en forrygende sæson, og med en invitation til Saab Top Ti, melder han klar til at mødes med verdens bedste ryttere i Stockholm

Copyright Ridehesten.com
Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Don Olymbrio

Stockholm Horse Show havde sidste år verdenspremiere på et nyt mesterskab - Saab Top 10 Dressage.  Konceptet er enkelt, ti af bedste dressurryttere i verden skal afgøre, hvem der er årets førende dressurrytter i det indværende år.

Sidste år blev Cathrine Dufour og Anna Zibrandtsen inviteret, mens Daniel Bachmann Andersen ser ud til at blive eneste dansker i år. Daniel har haft et formidabelt år på Blue Hors Zack, som nåede sit højdepunkt, da de vandt World Cup kvalifikationen i Herning for lidt over 3 uger siden. Det gør at de også er rykket to pladser frem på FEI's verdensrangliste, således at de nu rangerer som nummer elleve, meget få point fra svenske Patrik Kittel som ligger nummer ti.

Der er et stjernespækket felt der den 2 - 3 december skal ride om en samlet præmiesum på 2,5 millioner svenske kroner og til det, skulle man tro at Daniel ville vælge sit nuværende stærkeste kort, nemlig Zack. Af gode grunde af han dog valgt at satse på Blue Hors Don Olymbrio i stedet - hør hvorfor i videoen under teksten.

7 ud af 10 ryttere er klar til Saab Top 10 Dressage:

Sönke Rothenberger – Cosmo
Isabell Werth – Weihegold OLD
Patrik Kittel –
Therese Nilshagen – Dante Weltino OLD
Dorothee Schneider – Sammy Davis Jr
Helen Langehanenberg – Damsey FRH
Daniel Bachmann Andersen - Blue Hors Don Olymbrio

Hør Daniel fortælle mere om stævnet herunder.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald