Daniel Blumans Sancha LS pensioneres

21-12-2019 12:32

Annika Knudsen Lorentsen

I en alder af 16 år pensioneres Daniel Blumans Sancha LS, efter en flot karriere i international springsport sammen med den israelske rytter

Copyright Ridehesten.com
Parret ved OL i London i 2012. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Sancha LS e. Chin Chin/Polydor er blevet pensioneret i en alder af 16 år, efter at have haft en fantastisk karriere med den israelske rytter Daniel Bluman. Sammen deltog ekvipagen blandt andet ved OL i London i 2012, ligesom de også var ved World Equestrian Games i Caen i 2014. Ved OL i London sluttede de på en fornem 20. plads individuelt. 

– Sancha tog mig til alle de store mesterskaber og Grand Prix-klasser rundt i verden, fortæller Bluman til World of Showjumping og fortsætter:

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det ville have taget mig mange flere år at nå dertil hvor jeg er i dag hvis det ikke var for Sancha. Hun har været vejen til min udvikling som hestemand og rytter. Vi har så mange minder sammen. Det største er nok London i 2012. Der var jeg bare 22 år og hun var 9. Vi havde et fantastisk mesterskab sammen og denne oplevelse har ændret mit liv. Hun opfyldte min drøm, og den sammen med mange andre er blevet til virkelighed på grund af hende.

I 2019 er det blandt andet blevet til en sejr i CSI5* GCT/GCL i Stockholm i en 155 cm klasse, mens de også har sejret i en 145 cm klasse i New York. 

Se alle hestens resultater her. 

Læs også

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald