Dansk hest klar til Burg-pokal

09-12-2016 12:30

I december 2012 blev den 5-årige DV-vallak Rubinho solgt til Tyskland, nu er den danske hest klar til den præstigefyldte Nürnberger Burg-pokal i Tyskland under Charlott-Maria Schürmann

Copyright Ridehesten.com
Charlott-Maria Schürmann og Robinho. Foto: NÜRNBERGER BURG-POKAL
Nyheden fortsætter efter annoncen

Fra den 15. - 18. december er der i Frankfurt finale i den præstigefyldte tyske turnering for stortalenter i dressur: Nürnberger-Burg Pokal. Charlott-Maria Schürmann har netop kvalificeret sig til finalen på den 9-årige danske vallak Robinho.

Robinho blev solgt til Tyskland i december 2012 til den finske Grand Prix-rytter Henri Ruoste, og i august 2016 kom hesten i stald hos Charlott-Maria Schürmann. Herhjemme fik hesten, der er efter Blue Hors Romanov / Blue Hors Don Schufro / Lavallo (opdr. Jytte Strangholt og Kurt Nørskov) sin grunduddannelse af berider Carina Cassøe Krüth, CK Dressage. Carina red hesten med stor succes bl.a. i Scandinavian Open i  Falsterbo, hvor parret kom ind på tredjepladsen. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

- Jeg er naturligvis meget glad for at komme i finalen, fortæller Charlott-Maria, det vil være hendes tredje start i den præstigefyldte finale. Da hun red kvalifikation til Nürnberger Burg-Pokal var det blot parrets anden start sammen, så også på den baggrund er hun stolt af sin hest. 

Charlott-Maria Schürmann fortæller om sin danske hest: Han er 1,80 meter høj, og jeg er 1,63 meter lille - så det er et specielt mix, men han er meget følsom, ambitiøs og meget villige til at lære - ellers ville denne kombination ikke kunne fungere. Han har en fantastisk kvalitet i alle tre gangarter og i øgningerne.  Jeg er spændt på, hvordan det går, og kan næsten ikke vente til finalen i Frankfurt.

Se mere om Nürnberger Burg-Pokal HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen