Dansk holdsucces i Budapest

13-07-2012 21:33
Et dansk landshold er i denne weekend i Ungarn for bl.a. at opnå værdifuld erfaring i Nationsspringningens Challenge league, og det blev til en fornem topplacering til danskerne
Copyright Ridehesten.com
Det danske landshold, med Karina Truelsen og Quite Quick på holdet, har i dag fået en andenplads i Challenge League i Budapest. Karina har desuden vundet to klasser i lille tur. (Foto: Ridehesten).

Tolv nationer deltog i FEI Nations Cup på den nationale rideskole, Budapest, der i denne weekend afvikler international springstævne. Nationscuppen er en del af "Challenge League" en lige under Promotional League, hvor danskerne befinder sig, mens Superligæn er den højst rangerende liga i denne holdturnering. Det danske landshold, bestående af: Karina Truelsen og Quite Quick (Karina der har været forrygende godt ridende i Ungarn med to sejre på Qunnie i lille tur), Kim Kristensen/Kamilla, Rikke Haastrup Kristensen/Luganer og Torben Frandsen/Antares. Det blev en meget spændende konkurrence over de to runder, Tyskland gik i front med et team bestående af Andreas Brenner, Henrik Griese, Thorsten Wittenberg, Jan Wernke med fire fejl foran Danmark.Tredjepladsen gik til det østrigske hold, der havde en god anden runde i kraft af Thomas Fruhmann, tidligere world cup vinder, der som den eneste leverede en dobbelt nul runde med sin 16-årige vallak, The Sixth Sense.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen