De rider for Dronning og fædreland!

07-06-2015 11:17

Hold da op som danskerne gik efter sejren i youngsterfinalen ved CSI-stævnet hos Absolute Horses med det resultat at top tre var dansk og syv ud af top ti var danske

Det var nu ikke fordi de danske ryttere ikke blev udfordret i finalen for 6- og 7-års heste, flere af verdens bedste ryttere kom til start, men de kunne simpelthen ikke hamle op med de lynhurtige danskere.

Vinder af klassen blev Martin Dinesen Neergaard i noget der lignede en opvisning i hurtighed, vendinger, men han havde konstant Dynamique DML e. Cardento under kontrol. De sejrede, som de også gjorde det tidligere i youngsterklasserne her hos Absolute Horses i dag med tiden 57,44 sekunder. Karina Truelsen, som bor og træner i Tyskland, red sig ind på andenpladsen med Suedwinds Camara e. Cassini II. Tina Lund var igen med helt fremme, da hun red sig ind på 3. pladsen med DO e. Ukato, og så sneg der sig en svensk rytter, Ida Svensson og Celita 2 ind på fjerdepladsen. De fire topplacerede heste var alle 7 år. Hurtigste 6-års hest var Stine Cassøes Classified Live e. Colman, der holdt Camilla Ernst og 7-årige Arona e. Quo Vados I bag sig, Pernille Tribler/Red Midnight Marrie og Robin Grauff-Jacobsen/Chasse red sig begge ind i top ti.

Dagen begyndte også godt med tre danske ryttere i front i Small Tour finalen, her blev vinder Christian Petersen/Zahr Alfarvad Z e. Zandor Z foran Emil Hallundbæk og Dakar e. U Trillo og med Tina Lund Big Red på tredjepladsen, igen i denne klasse blandede to danske ryttere sig i top ti - Camilla Ernst/Rivaro og Jennifer Pedersen/Wiola.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald