DM-vinder Vanessa Warburg: Jeg er så glad! (video)

16-08-2020 13:32

Annika Knudsen Lorentsen

Vanessa Warburg har lige sikret sig sejren ved årets Agria DRF Mesterskab for 3'er ponyerne hos Sportsrideklubben, og det var en meget glad vinder, som fortalte hvor stolt hun er af sin pony Ronja

Copyright Ridehesten.com
Vanessa Warburg var rigtig glad efter dagens sejr. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Der er ikke meget der er mere spændende end når de små 3'er ponyerne og deres lige så små ryttere skal ride om medaljer, og i dag var ingen undtagelse. De dygtige ekvipager gav alt hvad de havde i dagens finale ved Agria DRF Mesterskabet for kategori 3-ponyer hos Sportsrideklubben. 

Omgivelserne i Bernstorffsparken er virkelig flotte, men de kræver også lidt ekstra af rytteren, da ponyer såvel som heste ofte bliver lidt for imponerede over banen. 

Det gjaldt dog ikke for dagens vinderekvipage, Vanessa Warburg og Ronja, som sikrede sig sejren og titlen som Danmarksmester efter de red en fejlfri omspringning. 

– Jeg er så stolt af min pony Ronja, var en af de ting, som Vanessa understregede da vi interviewede hende efter sejren. Et interview I kan se i videoen nederst.

Copyright Ridehesten.com
Emilia Rebecca Rohde. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Efter de tre runder, som mesterskabet afvikles over, havde Vanessa sammenlagt fire fejl. Det havde ligeledes Emilia Rebecca Rohde på Tovdal's Anais Anais, og derfor skulle de to piger ud i en omspringning om sejren. 

Lagde hårdt fra land
Det var Vanessa der skulle ride først i omspringningen og det presserede hende til at ride stærkt, og det gjorde hun. Samtidig lykkedes det hende at ride fejlfrit og dermed lagde hun maksimalt pres på sin konkurrent Emilia. 

Emilia forsøgte alt hvad hun kunne, og hun endte da også med at være en anelse hurtigere end Vanessa, men desværre for hende faldt en bom undervejs. 

Guldmedaljen gik altså til Vanessa Warburg, mens sølvmedaljen gik til Emilia Rebecca Rohde. På bronzemedaljepladsen blev det Sophie Karoline Emilie Moltke med Lavally Turbo. Sophie havde en lidt uheldig start i gårsdagens indledende runde, hvor hun fik 5 fejl, men i dag leverede hun to nulrunder og dermed avancerede hun fra en 9. plads til en bronzemedalje. 

Se resultatet fra klassen her. 

Ridehestens fotografere ved stævnet og billeder er online i starten af den kommende uge. I kan desuden læse mere om årets mesterskaber i næste nummer af magasinet Ridehesten.

Læs også

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen