Dobbelt op i Odense

16-05-2014 11:34

Britt Carlsen

JBK Horse Festival - Med 102 ryttere til start i lile turs klassen, der åbnede fredagens springning på dyrskuepladsen i Odense, måtte arangørerne udbetale præmierne dobbelt op

Stævnepladsen, der er etableret på dyrskuepladsen i Odense, fungerer rigtig godt for både heste, ryttere og tilskuere. Dagens første klasse - en 135 cm springning i small tour præsenteret af Restaurant Bull, der har en afdeling på pladsen, hvorfra de sælger særligt lækre amerikanske burgere.
Klassen blev afviklet i to faser og hele 47 ryttere var fejlfrie i begge faser.

Sejren gik til den herboende irske rytter Shane Carey og Spice Girl e. Ramirado. Han var lige placeret med italienske Antonii Maria Garofalo og Poker Plus Le Dune. Ligeplaceringen skyldtes ikke, at de havde samme tid, men det faktium, at klassen lige netop havde over 100 ryttere til start, og dermed skal der uddeles det dobbelte antal præmier. Bedste danske rytter i klassen blev Thomas Sandgaard og Qualitive e. Quick Star på en femteplads, desuden var der placering til Christian Schou/Cabanus, Christian Rossing Lønberg/Little Q, Torben Frandsen/Carpe Diem, Karen Rohde/Birkegaardens Chiquita, Michelle L. Westergaard/Webster Lady og Christian Schou/Stakkato Dream.

Resultatet af klassen kan ses her

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing