Dufour debuterer Vamos Amigos

22-08-2020 16:00

Ved landsstævnet på Hovgaard denne weekend har Cathrine Dufour debuteret endnu en hest på Grand Prix-niveau, Vamos Amigos, og det får betydning for hendes deltagelse i DM ved Equitour

Copyright Ridehesten.com
Vamos Amigos og Cathrine Dufour fotograferet i daglig træning. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen

OL-rytter Cathrine Dufour fortalte til maj-nummeret af magasinet Ridehesten, at hun havde endnu en hest klar til Grand Prix-debut i år, Vamos Amigos e. Vitalis. Den 8-årige hest har vist fremragende takter i træningen, og de debuterede i Grand Prix i går ved landsstævnet hos Hovgaard Rideklub med en sejr til 73,8% med flere 8-taller i passage. Agnete Kirk Thinggaard og Atterupgaards Orthilia kom ind på andenpladsen, men Agnete måtte også trække sig fra programmet med Blue Hors Zatchmo, som hun opdaterede på Instagram, var de to ikke helt enige om tingene  inde på banen. 

– Jeg melder Vamos til DM. Det er en hurtig beslutning, efter vi kom hjem, fortæller Cathrine. Hun har besluttet at spare Bohemian, så han er klar til World Cup sæsonen, og derfor bliver det Atterupgaards Cassidy og Vamos Amigos, der er ejet af familien Pidgley, som hun tager med til Equitour. Hun var glad for at komme godt igennem Grand Prix-debuten, og Vamos Amigos har udviklet sig meget positivt de seneste måneder. Cathrine nød også at komme til stævne igen, og var særdeles godt tilfreds med at få de unge heste testet ved stævner igen efter coronapausen.
– Det er et dejligt stævne hos Hovgaard, med gode baner og styr på tingene, understreger hun.

Se resultatet af klassen HER

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dufour Dressage (@cathrinedufour) on

Læs også

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen