Dufour kommer også til Herning

10-10-2018 11:28

I næste uge går det løs ved World Cup Herning og her har Cathrine Dufour også meldt sig klar til at indtage Jyske Bank Boxen

Copyright Ridehesten.com

Der er endnu ikke kommet deltagerliste til næste uges stævne, så det bliver spændende at finde ud af hvilke udenlandske ekvipager vi får glæde af at se ved World Cup Herning. 

Flere danske ryttere har dog meldt ud at de deltager og ligeledes hvilke heste de starter. Nu er turen kommet til den forsvarende danmarksmester Cathrine Dufour, som har løftet sløret for at hun også ligger vejen forbi Herning. 

Sidste år vandt Dufour World Cup kvalifikationen i Herning på Atterupgaards Cassidy, men da Cassidy endnu ikke er helt klar efter en lille skade, bliver det upcomingen Bohemian som får lov til at gå i Jyske Bank Boxen i næste uge. Ekvipagen skal ride CDI3* som rides i Grand Prix torsdag aften og Grand Prix Special lørdag formiddag.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at ride Bohemian i den flotte arena som Boxen nu er. Publikummet var uforglemmeligt sidste år, så jeg kan ikke undgå at have høje forventninger til yndlings publikummet fortæller Cathrine Dufour til Ridehesten.com. 

Desuden tilføjer hun at Cassidy er i gang og at de sammen glæder til sig at ramme stævnebanerne igen.

Se programmet for næste uge HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen