En ny begyndelse

19-10-2020 06:10

Hannah Duelund Liltoft

Weekenden var for Line, en af dem der skulle overstås, tøjlerne på hendes smukke Kayan blev nemlig overleveret til den nye ejer Emilie. Line vinker farvel, med en klump i halsen

Copyright Ridehesten.com
Line og hendes vallak Soldier Hit. Her som 4 års, på Blue hors. Foto: Ridehesten.com / Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Men som bekendt, går morgendagen videre og i dag er første dag hvor Line nu er alene sammen med hendes anden hest. Den bedårende  Vallak, Soldier Hit e. Blue Hors Rockefeller. 

Men vi skal tilbage til sidste weekend, hvor Line Meier, lørdag middag, annoncere Kayan til salg inde på Ridehestens salgsdatabase. 
–Han blev sat til salg Lørdag d. 10. oktober, ved middagstid og Emilie Knudsen Brun, var den første ud af 15-20 henvendelser på et døgn, der ringede på ham. Søndag middag kom hun og så ham. Efter en lille prøveridning, sagde hun, at hun gerne ville købe ham. Tirsdag var han i handelsundersøgelse på Højgård, uden en eneste anmærkning. Kayan er handlet, men Emilie kan først hente ham på søndag formiddag, afslutter Line

- Jeg købte Kayan, sammen med min mand Jens, som 2 års fra Holland og har nu haft ham i 3 år Han er en dressurhest efter Ferdeaux/Krack C/ Jazz, 5 år og alderssvarende uddannet. 

Copyright Ridehesten.com
Kayan der nu er solgt til Emilie. Stort tillykke med ham. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Nu skal jeg fokusere på Soldier Hit, ham har jeg selv avlet på min tidligere dressurhoppe Sabine Høm, datter af den pt. meget omtalte springhoppe Castello Høm. Nu vil jeg lægge al min energi i Soldier, som er ved at være startklar i mb.

Derudover har jeg en plag, som også snart skal i gang, så der er nok for mig at se til, udtaler Line, hvilket også er årsagen til at Kayan blev sat til salg. 

Det er aldrig nemt at sige farvel, men hvor er jeg glad for det blev Emilie der fik Kayan, afslutter en glad Line. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen