Fire smukke springføl på auktion

03-08-2022 06:28

Annika Knudsen Lorentsen

Dansk Varmblods Elitefølauktionskollektion er online, og i de kommende dage, vil vi præsentere de føl, som man kan erhverve sig på auktionen

Copyright Ridehesten.com
Amazing F. Damgaard. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

På tirsdag den 9. august afholdes Dansk Varmblods Elitefølauktion præsenteret af Dansk Hesteforsikring i forbindelse med KRAFFT Eliteskuet, som afholdes ved VM i Herning

På auktionen kan man erhverve sig mange lækre føl, og der kommer føl både af dressur- og springafstamning under hammeren. Herunder vil vi præsentere en række af de føl, der er udbudt på auktionen. 

Se hele kollektionen.

Ædelt springhingsteføl
CC Dalgaas e. Dallas VDL/ Diamant de Semilly er et flot og velbygget hingsteføl ud af nogle af Danmarks stærkeste blodlinjer. 

Føllets mor er bronzemedaljehoppen Daisy, som er helsøster til avlshingsten Diamant de Revel. Ud af hoppestammen kommer syv kårede hingste og mange sportsheste der går store springklasser.

Se video af føllet nedenfor. 

Interessant hoppeføl
Jakarta RV e. Jaguar van Paemel/ Le Champ Ask er et tiltalende hoppeføl ud af interessante blodlinjer, og som bevæger sig med stor kraft og elastik. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hoppeføllet har mange kvaliteter og man kan uden tvivl se et fremtid i både sport og avl med dette hoppeføl.

Se video af føllet nedenfor. 

Smukt hoppeføl
Amazing F. Damgaard e. Aganix du Siegneur/ Coulthard er et smukt og storrammet hoppeføl, som er særdeles velbygget. 

Føllet har en fremragende afstamning med en meget stærk hoppestamme bag sig, og så har føllet selv en rummelig galop med god balance. 

Se video af føllet nedenfor. 

Gennemavlet hoppeføl
Cabriole VH e. Cabrio van de Heffinck/ Clinton I var fløjføl med følskue og er udtaget til Eliteskuet. Hun er et udtryksfuldt hoppeføl med en fremragende galop. 

Hun er gennemavlet med springblod i international topklasse, og der findes flere interessante heste i blodlinjerne, hvor mormoren f.eks. er mor til A-hest i springning Clearwater S. 

Se video af føllet nedenfor.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen