Fjelsted Rideklub lukker

29-01-2018 11:52

Camilla Tiefensee Schrøder

Engang var Fjelsted Rideklub den største på Fyn, men nu lukker rideklubben

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Svigtende indtjening kombineret med en årelang, tyngende gæld gør, at Fjelsted Rideklub står foran at blive nedlagt - og dermed forsvinder en af Fyns ældste og engang også største rideklub. Det skriver Fyens.dk.

Den 28. august sidste år blev det slået fast på et bestyrelsesmøde i klubben, at der ikke længere var økonomisk grundlag for at føre klubben videre, og i oktober måned blev alle faciliteter lukket, står der på Fjelsted Rideklubs hjemmeside. Ifølge Fyens.dk har klubben i mange år haft økonomiske udfordringer, og allerede i 2010 var de tæt på en konkurs, men klarede sig uden om med nød og næppe, fordi en frivillig arbejdsgruppe trådte til.

Fjelsted Rideklubs faciliteter består af både et ridehus, en springbane og en fast militarybane.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved sidste bestyrelsesmøde den 22. januar gik den gamle bestyrelse af, og den nye bestyrelse bestående af tre medlemmer er gået i gang med at lede efter potentielle købere af klubbens ridehal.

Benny Møller, der også bistår rideklubben i forbindelse med lukningen, tror på, at alle kreditorer får deres penge, når og hvis det lykkes at sælge den store ridehal.

- Vi satser på, at alle får deres penge, siger han og fortæller, at gælden var og er så stor, at der ikke var realistisk udsigt til, at klubben ville komme af med den - og at gældsbyrden var en hæmsko for, at man kunne opretholde en acceptabel drift, siger han til Fyens.dk.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen