Flere hingste på avlsjob i udlandet

16-11-2016 12:59
Avl

Hvert år handles mange unghingste på internationalt niveau med henblik på at blive indsat i avlen, men også ældre hingste, der har bevist deres værd, har en plads i det internationale hingstemarked

Copyright Ridehesten.com
Monte Bellini og Philip Wesshaupt.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ludger Beerbaums tyske hingstestation , der er hjem for flere fremtrædende beskelere, meddeler, at de foreløbigt har indgået aftale om at udstationere tre springhingste til udlandet for sæsonen 2017.

Den 19-årige holstenerhingst Coupe de Coeur e. Calido/Lincoln, der har haft stor international succes  med René Tebbel, Ludger Beerbaum og Henrik von Eckermann, indtjent ca. 4 mio. kr. i springsporten og er i år lejet ud til avl i Italien.

Copyright Ridehesten.com
Coupe de Coeur og René Tebbel.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Også Ludger Beerbaums nu 25-årige hannoveranerhingst Goldfever e. Grosso Z/Galvano, der har en lang karriere med flere EM- og OL-holdguldmedaljer om og over 15 mio kr. i indtjening, er lejet ud til Italien næste sæson. Begge hingste har tidligere været lejet ud til familien Neyrat i Frankrig, skal i 2017 betjene hopper på italienske Jerry Smits bedækningsstation.

Således får familien Neyrat i Frankring en ny ældre hingst fra Ludger Beerbaum, nemlig den 14-årige westfalerhingst Monte Bellini e. Montender/Ramiro, der har en forbilledlig karriere bag sig bl.a. med Philip Wesshaupt i sadlen.

/St. Georg.

Copyright Ridehesten.com
Goldfever og Ludger Beerbaum.

Læs også

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen