Flot placering ved Aachen Young Stars

29-11-2019 18:25

Camilla Tiefensee Schrøder

Josephine Gert Nielsen og Dot Com placerede sig i dag på femtepladsen med over 71 procent i den internationale PRT Team Competition ved Aachen Dressage Youngstars

Copyright Ridehesten.com
Josephine Gert Nielsen og Dot Com møder toppen af Europa indenfor ponydressur denne weekend – og de er kommet flot fra start. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Med en flot score på 71.810 procent indtog Josephine Gert Nielsen og Dot Com i dag femtepladsen i et stærkt felt af unge dressurryttere, der var til start i den internationale klasse for ponyer i Aachen.

Vinderen, med 75.333 procent, blev hollandske Evi Van Rooij og King Stayerhof's Jango, som var på det sølvvindende hold ved EM i Strzegom i sommer. På anden- og tredjepladsen kom to ryttere fra det tyske EM-bronzevinderhold, Rose Oatley og Shona Brenner – sidstnævnte vandt også individuelt bronze. Så det var ikke hvem som helst, Josephine var oppe imod på sin velgående kat. 2-pony.

Se resultatlisten

Josephine Gert Nielsen og Dot Com er forsvarende danmarksmestre i dressur for kat. 2-ponyer, og de har en sæson med et væld af sejre bag sig, både til landsstævner og internationalt. Bl.a. vandt de individuelt guld ved de nordiske mesterskaber for kat. 1.

I morgen gælder det den individuelle PRM, hvorfra de 12 bedste går videre til søndagens kür-finale.

Se start- og resultatlisterne

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen