Flotte internationale resultater til Danmark

08-05-2021 19:55

Annika Knudsen Lorentsen

De danske ryttere, som er til internationale stævner i denne uge, har i dag leveret flere flotte resultater, og blandt andre blev Lars Nørgaard Pedersen placeret som nr. 7 i 150 cm-klassen i Tjekkiet, mens Clara Hallundbæk red en sejr hjem i Belgien

Copyright Ridehesten.com
Lars Pedersen og Grafitti P. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved det internationale stævne i Prag startede dagen ud med en andenplads til Adam Sparlund Olesen med den 6-årige Louisiana H e. Balou/Louvre S (opdr. Bodil Hellmers) i Youngster-klassen, efter at ekvipagen leverede et fejlfrit ridt i både hovedrunde og omspringning. 

Det var utroligt tæt på, at det var blevet til en sejr, men i slutningen af klassen måtte Adam se sig slået af belgiske Gudrun Patteet. 

I 135 cm-klassen blev det også til en flot dansk placering, idet Konstantin Deeken Künnemann red den 12-årige Cressendo BV Z e. Canturano/Cassini I til en flot 6. plads ud af 55 ekvipager. 

Lars Pedersen i topform
I nationsspringningen leverede Lars Nørgaard Pedersen to nulrunder med Bøgegården Gladiola, og i dag red han så dobbelt nul med Grafitti P e. Bøgegårdens Grafs Stakkato/Cassini II (opdr. LP Springheste, Vejle). 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det gjorde han i stævnets højeste klasse, nemlig en 150 cm-klasse med omspringning. Ekvipagen var blandt de 9 ekvipager, der fik adgang til omspringningen, og her red Lars endnu engang en sikker fejlfri runde. 

Lars og Grafitti P endte samlet som nr. 7 ud af hele 66 ekvipager. 

Copyright Ridehesten.com
Clara Hallundbæk og Quimono de la Roque. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Clara vinder i Belgien
Ved stævnet i belgiske Opglabbeek blev det i dag til en sejr for Clara Hallundbæk med Quimono de la Roque e. Kannan/Quick Star i 140 cm klassen. 

Foruden sejren red Clara også femtepladsen hjem i samme klasse. Denne gang var det med den 8-årige Noortje van het Houterhof e. Emerald Van't Ruytershof/Orlando.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen