Følg Dansk Varmblods kåring af hingste 2021

12-03-2021 12:03
Avl

Selv om Dansk Varmblods kåring af hingste i år bliver afviklet helt anderledes end tidligere, så bestræber Dansk Varmblod sig på, at du bedst muligt kan følge kåringen af hingste online via en særskilt platform. Her på Ridehesten vil du også dagligt kunne finde opdateringer fra kåringspladserne

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dansk Varmblods kåring af hingste afvikles i år i uge 11, hvor avlsledelsens springkommission og dressurkommission vil tage ud på nærmere bestemte lokationer og besigtige alle tilmeldte hingste i et kåringsforløb så tæt som muligt på det velkendte. Dansk Varmblod har lagt sig i selen for at skabe en platform, hvor du hver dag vil blive opdateret med masser af nyhedsinput fra kåringspladserne. Her på Ridehesten vil du naturligvis også dagligt blive opdateret fra kåringsturnéen.

Følg dagligt kåringen af hingste
Dansk Varmblod har skabt en særskilt online platform for kåringen af hingste 2021. I løbet af kåringsugen opdateres siden løbende med nyheder og billeder samt videointerviews fra kåringsturnéen. 
På denne side er alle tilmeldte hingste oprettet med deres egen katalogside, som efter fremstillingen vil blive opdateret med opstillingsfoto og video fra fremstillingen. På dagen for offentliggørelse af resultatet af kåringen bringer vi ligeledes bedømmelsen af de hingste, der er godkendt til afprøvning.
På søndag offentliggør vi siden, hvor du hver dag i næste uge kan følge kåringen af hingste. Følger du Dansk Varmblod på de sociale medier, vil du ikke kunne undgå at få masse af opdateringer, der leder dig til platformen for kåringen af hingste 2021.

Offentliggørelse af kåringsresultat
Avlsledelsens springdommere er på kåringsturné på ugens første tre dage, hvorefter resultatet af kåringen af de springbetonede hingste blive offentliggjort torsdag formiddag.
I anden halvdel af ugen er avlsledelsens dressurdommere på kåringsturné, og resultatet af kåringen af de dressurbetonede hingste vil blive offentliggjort mandag formiddag.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Vi benytter her lejligheden til at rette en tak til alle hingsteholderne for deres opbakning med de mange tilmeldte hingste trods de udfordrende omstændigheder. Der skal lyde en særlig tak til Blue Hors, Stutteri Ask og Dansk Hesteforsikring for deres ekstraordinære opbakning i forbindelse med Dansk Varmblods kåring af hingste.

Stay tuned og hold dig opdateret, for lige om lidt går det løs, og du skal være med!

/Dansk Varmblod.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen