Fremtidsstjerner solgt på auktion

15-02-2024 11:47

Særligt treårs heste blev solgt, da Blue Hors's afholdte auktion tirsdag aften. Svalegårds Freeway gik til aftenens højeste pris

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er ikke længere nogen nyhed, at Blue Hors lukker dørene i Randbøl 1. april. Mange heste skal sælges ud og alene i februar er Blue Hors vært for fire auktioner. I tirsdags var det den tredje i rækken, denne gang med temaet "Future Auction", hvor det primært var tre–års heste, der var udbudt. 

Auktionen var en såkaldt hybridauktion, hvor køberne både har kunnet byde online eller dukke op på Blue Hors tirsdag aften. 33 heste var til salg, og den tre–årige Svalegårds Freeway e. Floriscount/Romeo (opdr. Svalegården) blev solgt til en tysk køber for aftenens toppris på 22.000 euro.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Zokodu Guldbjerg e. Blue Hors Zackorado/Blue Hors Rockefeller (opdr. Henning Stuhr Petersen) blev solgt til Holland, hvilket også var tilfældet for Bøggilds Francatelli DWB e. Blue Hors Fifty Cent/Ladas (opdr. Stutteri Bøggild). Et par heste blev solgt til henh. Frankrig og Storbritannien, og ellers var det danske købere, der sikrede sig deres måske kommende stjerner på Futureauktionen, hvor mange af hestene var ud af højt profilerede hoppestammer. 

Blue Hors afholder månedens sidste auktion, kaldet "Final Call Auction", den 20. februar, hvor et blandet udvalg af 23 heste er udbudt. Se kollektionen til den auktion her.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen