God dansk individuel start

19-08-2016 18:38

Tyskerne var igen meget stærke i dagens individuelle kvalifikation til kür-finalen i dressur på søndag, hvor guld, sølv og bronze skal tildeles ved FEI European Championships for Ponies sponsored by Equsana 

I dag startede så den første halvdel af den individuelle kvalificering for den første dansker, der skulle i ilden. Det var danske Victoria Cecilie Bonefeld Dahl med ponyen Gambys Hanneken WE, der placerede sig som nummer syv i dagens klasse. Hvilket betyder, at Victoria på søndag højst sandsynligt er sikret en plads i kür-finalen, hvor der skal kæmpes om det individuelle mesterskab i europamesterskabet.

De fire tyske ryttere var igen surveræne og beviste dette ved alle at placere sig i top fem i dagens kvalifikation. Bedste rytter i klassen blev derfor tyske Lucie-Anouk Baumgürtel med ponyen Massimiliano, der opnåede en procentscore på 76,244%. 

I morgen venter så anden afdeling af den individuelle kvalifikation, og her er de yderligere tre danskere til start: Louise Fauerholm Christensen på Vegelins Goya fra Sportsrideklubben, Sara Aagaard Hyrm på Der Harlekin B fra Fladså Rideklub Sydsjælland og Kristian Würtz Green på Lilo L fra Ringkøbing Rideklub. 

Se hele resultatet fra dagen klasse HER.    

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen