God dansk lodtrækning!

14-05-2015 14:16

Danmark var heldige med lodtræningen til Furusiyya FEI Nations Cup, der afvikles i Odense fredag eftermiddag

Copyright Ridehesten.com

13 nationer mødes i landskampen Furusiyya FEI Nations Cup fredag eftermiddag ved JBK Horse Festival Odense sponsored by ECCO. Det danske landshold har trukket start nr. 11 og det er landstræner Lars Nørgaard Pedersen godt tilfreds med.

- Det var en god lodtrækning, for det er vigtigst ikke at være blandt de tre første nationer, fordi vi dermed har en chance for at vurdere, hvor vanskeligt det er at ride indenfor tilladt tid, samtidig kan vi også vurdere, hvordan vi skal ride afstande, som vi har været lidt i tvivl om ved banegennemgangen. 

De danske ryttere og heste er kommet til Odense i fin form.

- Hestene skal gå en mindre klasse i dag torsdag for at vænne sig til Stutteri Ask Arena. Det er ikke længere så amindeligt at ride på græs, men vi har erfarne heste med, som tidligere har gået på græs, så det forventer jeg ikke bliver et problem. Vejret ser også ud til at være med og, og så vil jeg roese arrangørerne for at lave et flot set up her i Odense, slutter landstræneren. 

Han har sammensat et erfarent hold bestående af fire ryttere: Andreas Schou på Allstar, Thomas Velin på Chopin Van Het Moleneind, Thomas Sandgaard på Amarone og Søren Pedersen på Tailormade Chaloubet,

Lodtrækningen i Furusiyya FEI Nations Cup er som følger: Sverige, Polen, Tyskland, Portugal, Schweiz, Belgien, Finland, Ukraine, Norge, Irland, Danmark, Italien og England.

JBK Horse Shows

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen