GP-sejr til Kasper og hans nye superstjerne

23-10-2016 14:57

Ann-Sofie Skovlund Eriksen

Kasper H. Hansen og vallakken Jemousin snuppede i dag en flot sejr i den et-stjernede DRF Grand Prix ved Odense Horse Show, lige for næsten af tyske Jesse Luther – og det endda selvom det var hestens første Grand Prix

Nyheden fortsætter efter annoncen

Kasper H. Hansen er både ejer og rytter af Jemousin van den Dael, en 7-årig vallak e. Vivaldi du Seigneur/ Lipton – noget han i dag kan være særligt stolt af, i det makkerparret tog en flot førsteplads efter nul fejl i begge runder. Kasper snuppede førstepladsen lige for næsen af den tyske rytter Jesse Luther og hesten Castro W.

På tredjepladsen blev det ligesom på førstepladsen en dansk ekvipage – nemlig Sofie Bøgelund og Volstrups Cash e. Volstrups Casillas/ Churchill. Der var i denne klasse hele fem danske ekvipager med i omspringningen, hvor i alt 10 ekvipager red med.

'Min nye superstjerne'

Nyheden fortsætter efter annoncen

- Jeg er rigtig tilfreds med ham i dag. Det er hans første Grand Prix og et-stjernede stævne. Tidligere har han kun været med i youngsterklasserne. Han er min nye superstjerne!

Jemousin skal til stævne igen om små tre uger, men dette er dog blot for træningens skyld fortæller Kasper.

- Det er vigtigt at bevare ham så god, som han er nu og der er kun tre stævner tilbage i år for ham, inden han går på juleferie, fortæller Kasper.

Se det fulde resultat af klassen HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen