Gratis adgang til Nations Cup i Odense

13-03-2014 13:42

Vil du opleve springning i verdensklasse ganske gratis? Så skal du tage turen til Odense i maj, hvor JBK Horse Shows slår dørene op til JBK HORSE FESTIVAL m. FURUSIYYA FEI Nations Cup

Copyright Ridehesten.com
Modelfoto: Ridehesten.com

Festlige hestedage i Odense
- For at få så mange tilskuere som muligt – og evt. trække nogen til som vil se hvad ridesporten kan tilbyde – har vi valgt at lade der være gratis entré i år. Stævnepladsen vil kunne byde på udstilling, hyggeligt caféområde, siddepladser på tribunen og meget mere, lyder det fra Jens Trabjerg, direktør i JBK Horse Shows.

JBK Horse Shows har med kort varsel overtaget ansvaret for det traditionsrige stævne med Nations Cup-klasen i år og fremover. Stævnet afvikles på Odense Dyrskueplads den 15. – 18. maj, og Nations Cup-klassen er en del af den verdensomspændende turnering Furusiyya FEI Nations Cup.

Tidsplanen
Hvis du vil opleve international springning på højeste plan, kan du overvære Nations Cup-klassen fredag og Grand Prix-klassen søndag. Søndag afvikles også Nord Vest Box Cup med ponyklasser for kat. II og III.

Se hele tidsplanen HER.

Udstilling
Har du lyst til at møde nye kunder, kan arrangøren i år tilbyde en fordelagtig pris på stande. Læs mere om hvordan du bliver udstiller HER.

- Vi har store planer for fremtiden. I de kommende år vil vi gerne udvikle stævnet, således at vi kan samle og have et tilbud til alle hesteinteresserede i Danmark. Vi har ambitioner om at samle over 1.000 heste med alt fra polo, ponygames, islændere, dressur, spring m.m., siger Jens Trabjerg.

Hvordan kommer vi til Odense?
Odense ligger midt i Danmark, så der skulle være gode muligheder for at besøge stævnet. Stævnepladsen ligger inde midt i byen og har egen togstation med 200 meter til indgangen.

Kilde: JBK Horse Shows/Dansk Ride Forbund

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen