Hjælp til valg af hingst til din hoppe

20-03-2019 13:25
Avl

Dansk Varmblods region 4 byder ind til en spændende kursusaften, hvor hingstevalget er på tapetet, og til hjælp hermed vil dressurdommer Johnny Sørensen og springdommer Johnny Hansen give råd og vejledning 

Copyright Ridehesten.com
Hvilken hingst skal levere sæd til din hoppe i år? Du kan blive meget klogere torsdag den 28. marts.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Region 4's hingstevalgsarrangement afholdes torsdag den 28. marts kl. 19. 00 på adressen Ådalen 23, 6600 Vejen.

Med en god hoppe er man godt på vej, men valg af hingst kan være altafgørende, skriver region 4 i deres oplæg, og de har således inviteret dressurdommer Johnny Sørensen og springdommer Johnny Hansen til Sønderjylland, så DV-avlere kan få råd og vejledning til valg af hingst i 2019.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ønsker man at modtage rådgivning omkring valg af hingst til egen hoppe, så skal man sende en e-mail til adressen vico-sk@hotmail.com senest den 24. marts med oplysninger om hoppens navn, dens registeringsnummer samt den tilsigtede disciplin (dressur eller springning), lige som man er velkommen til dels at fremsende video/foto af hoppen (evt. via link) og samtidig skrive de hingste, man selv har i tankerne. Så vil man på aftenen modtage et kvalificeret bud på en eller flere hingste – fra Johnny eller Johnny.

Tiden tillader gennemgang af maks. 20 hopper, der tilmeldes efter først til mølle-princippet. Alle er velkommen til at deltage, men DV-medlemmer har dog førsteret på gennemgang af egen hoppe. Man er også meget velkommen til bare at være med på "en lytter”, og her er tilmeldingsfristen den 25. marts til e-mail vico-sk@hotmail.com.

Prisen for deltagelse inkluderer smørrebrød ved ankomst samt kaffe og kage senere på aftenen. Drikkevarer kan købes på stedet. Læs  mere her.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen