Hurra, det blev til en bronzemedalje!

21-07-2018 16:54

Jytte Lemkow

CHIO Aachen: Efter Anna Zibrandtsens Arlando blev halt umiddelbart inden den skulle på banen, så det lidt sort ud for det danske hold med hensyn til at bevare den tredjeplads, som de havde tilkæmpet sig i Grand Prixen. Men hvor der er vilje, er der vej

Copyright Ridehesten.com
Daniel Bchmann Andersen og elitehingsten Blue Hors Zack er ikke uden grund et populært par hos publikum og deres dynamiske ridt blev honoreret med et bragende bifald.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Takket være Daniel Bachmann Andersens og Cathrine Dufours store indsats, lykkedes det alligevel at overhale det hollandske hold. Efter den spændende Grand Prix, var Holland truende tæt på den danske bronzemedalje. 

Bortset fra det suverænt stærkeste hold Tyskland, så skete der ting og sager på alle de efterfølgende hold. Danske Anne Zibrandsens Arlando blev halt inden start, storfavoritten Laura Graves fra det førende amerikanske hold havde programmet igennem problemer med sin hest Verdades. Det havde hun efter, at Verdades opdagede et af de store kameraer samt ikke mindst at Hollands mest erfarne rytter Hans Peter Minderhouds smukke skimmelhingst Zanari var totalt ulydig i den første piaffe. Det blev en klasse, hvor mange måtte sande, at der ikke er langt fra succes til fiasko - eller omvendt, som det var tilfældet for Isabell Werth. Isabell Werth vandt i dag klassen, efter at hun i går blev nr. 17 Grand Prixen!

Resultatet af holdkonkurrencen kan ses her. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen