Indledende sejr til Strandby

03-06-2022 18:09

Fredagens indledende kvalifikationsklase i Bundgaard x Trolle Cup har i dag budt på frafald efter stikprøvekontrol, der har kvalificeret fem ekvipager. Anne-Mette Strandy Hansen og Eternity tog sejren

Copyright Ridehesten.com
Anne-marie Hosbond og Scarlett. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Efter årets første Bundgaard x Trolle Cup-kvalifikation i starten af maj i Frederiksværk Rideklub afholdes den anden kvalifikation denne weekend under Helgstrand Event med DM i dressur.

Dansk Ride Forbund har annonceret udstyrskontrol i alle mesterskabsklasser, hvor kontrollen foregår forud for klasserne. Samtidig er det annonceret, at stikprøvekontroller i andre klasser ved stævnet kan forekomme , hvor det vurderes nødvendigt af enten DRF’s veterinærkonsulent eller fungerende TD’er.

Fakta
Bundgaard X Trolle Cup

Bundgaard X Trolle Cup rides over fire spændende kvalifikationsrunder i Intermediaire I og Intermediare I Kür. De 18 bedste ryttere går videre til finalen for at dyste om den prestigefyldte titel som vinder af Bundgaard X Trolle Cup.

Bundgaard X Trolle Cup – tidligere kendt som Bundgaard Byg Cup - er en kendt og traditionsrig landsdækkende turnering for ekvipager, der har opnået min. 60% ved start i en Prix St. Georges ved B-stævner eller 63% ved start i Prix St. Georges ved C-stævner i kvalifikationsperioden. Bundgaard X Trolle Cup rides over fire spændende kvalifikationsrunder i Intermediaire I og Intermediare I Kür. De 18 bedste ryttere går videre til finalen for at dyste om den prestigefyldte titel som vinder af Bundgaard X Trolle Cup.

Fold up

Således blev der i dag taget stikprøvekontrol i dagens Bundgaard x Trolle Cup-kvalifikation, hvor intet mindre end fem ekvipager blev diskvalificeret efter udstyrskontrollen – heriblandt den ekvipage, der lå til at vinde klassen.

Flere af rytterne havde benyttet gårsdagens Prix St. George som opvarmningsklasse til kvalifikationen, der rides i Intermediaire I. Heriblandt Anne-marie Hosbond fra Egtved Rideklub med Scarlett e. San Amour/ Comics, der i dag besatte tredjepladsen med 69,6459%.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I går sejrede Marianne Helgstrand og Elverhøjs Raccolto e. Sezuan/ Sandro Hit (opdr. Berith Nielsen), som i dag tog andenpladsen med 70,439%. De blev kun slået af Anne-Mette Strandby Hansen og Eternity e. Escolar/ Sir Donnerhall I, som i dag opnåede 71,053%.

Når kvalifikationen i morgen afgøres i Intermediaire I Kür, blev det for Anne-Mette Strandby Hansens Eternity debut i  Intermediaire I Kür.

Copyright Ridehesten.com
Marianne Helgstrand og Elverhøjs Raccolto. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Klassens resultat.

Stævnets start- og resutatlister.

Bundgaard X Trolle Cup 2022

  • Kvalifikation: 24. - 26. juni, Kirstinelund Sportsrideklub
  • Kvalifikation: 7. - 9. oktober, Solrød Rideklub
  • Finale: 11. - 13. november, Blue Hors 
     
Copyright Ridehesten.com
Anne-Mette Strandby Hansen og Eternity. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner