Internationalt besøg på EOR

28-10-2017 09:27

Thomas Bach Jensen

På Esbjerg Kommunes initiativ har Esbjerg og Omegns Rideklub afholdt en spændende, international eftermiddag for nye borgere i kommunen. Et initiativ, der sikkert kan inspirere andre kommuner og rideklubber i Danmark

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Esbjerg og Omegns Rideklub blev fornylig kontaktet af Esbjerg Kommunes bosætningskoordinator Pia Enemark med en forespørgsel om, hvorvidt de i klubben havde lyst til at invitere en flok hesteinteresserede voksne/børn til et eftermiddagsarrangement i rideklubben med lidt ridning og informationer om klubben.

Mange tilflyttere i kommunen havde efterspurgt muligheden for at komme til at gå til ridning. Esbjerg får pga. den store havne- og offshore-aktivitet en del tilflyttere fra hele verden, og derfor har Esbjerg Kommune et tilbud til tilflyttere om at kunne deltage i forskellige arrangementer for at lære byen bedre at kende og på den måde få mulighed for at falde til med hele familien.

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Selvfølgelig sagde EOR ja til at arrangere en international eftermiddag. Berider Sanne Lorenzen, som er ansvarlig for EOR's elev- og voltigeringsafdeling, havde samlet en masse hjælpere til at hjælpe med hestene.  Der kom i alt 18 hesteinteresserede børn og voksne, der oprindeligt var fra lande som Australien, Sydafrika, Sydamerika, Italien og Tyskland.

De fik alle en ridetur på EOR's elevheste og rundvisning i staldene. Derefter var der tid til informationer om muligheder og spørgsmål. Flere bookede prøvetime hos Sanne på både elevhold og til voltigering. Så forhåbentlig kan vi på EOR bidrage til integration af nye esbjergensere .

/Pressemeddelelse.

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat.
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen