Isabel dominerer Bundeschampionatet

05-09-2015 19:18

Norske Isabel Bache dominerer dressurdelen af det tyske Bundeschampionat. I dag har hun vundet finalerne for 6-årige dressurheste og for 4-årige hingste

Copyright Ridehesten.com
Fürsten-Look og Isabel Bach ved Hannoveranerchampionatet i august.

Paul Schockemöhle ansatte sidst på året 2014 den norske dressurrytter Isabel Bache, og det har vist sig at være et rigtigt klogt træk. Isabel er uddannet hos Holga Finken, hvor hun har efterfølgende har arbejdet i en årrække og været flittig på konkurrencebanerne med helt unge heste og uddanned heste op til Grand Prix.

I dette års Bundeschampionat, der er championatsfinalen for tyske heste og ponyer, har den lette og elegante, norske rytter allerede redet to heste til sejr. Med Oldenburgerforbundets Årets Hoppe 2012, Fasine e. Fürst Romancier/ Sir Donnerhall I, vandt hun i dag finalen for 6-årige dressurheste. Hoppen, der er embryo transfer lige som sin helbror For Romance af samme årgang, opnåede karakteren 9,5 for skridt, 9,0 for trav og galop, 9,0 for ridelighed og 10,0 for samlet indtryk.

Endvidere red Isabel Bach hingsten Fürsten-Look til sejr i kategorien 4-årige dressurhingste. Hingsten, der sidste år var fløjhingst i Oldenburgerforundets efterkåring, er efter Fürstenball/ Londonderry og ligeledes kåret i Dansk Varmblod. I finalen opnåede han i dag karakteren 9,5 for alle tre gangarter, 8,5 for uddannelse og 9,0 for eksteriør. Testryttere gav sammenlagt 19,50 point.

Bundeschampionatet afvikles i dressur, springning, military og kørsel. Se tidsplaner og resultater HER.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen